Col.lecció Bassat d'art contemporani

¿No quieres perderte nada de Col.lecció Bassat d'art contemporani?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

Diciembre 2013
Col·lecció Bassat d'art contemporani - Manuel Boix de Col.lecció Bassat d'art contemporani es transmitido por La2 el domingo diciembre 22, 2013 a 14:12 horas.
Manuel Boix va néixer i viu a L'Alcúdia. Allà ens mostra la seva intervenció a la cúpula de la Casa de Cultura i, a l'estudi, veiem com la seva creativitat es reparteix en diverses tècniques: el dibuix - és Premio Nacional-, la pintura i l'escultura.
Col·lecció Bassat d'art contemporani - Miquel Vilà de Col.lecció Bassat d'art contemporani es transmitido por La2 el domingo diciembre 15, 2013 a 13:12 horas.
Miquel Vilà, al seu estudi al barri de Sant Pere, fa l'esforç de mostrar-nos quines són les actituts i els procediments amb que s'encara a un retrat.
Col·lecció Bassat d'art contemporani - Artur Heras de Col.lecció Bassat d'art contemporani es transmitido por La2 el domingo diciembre 8, 2013 a 13:12 horas.
Col·lecció Bassat d'art contemporani - Gerard Sala de Col.lecció Bassat d'art contemporani es transmitido por La2 el domingo diciembre 1, 2013 a 13:12 horas.
Noviembre 2013
Col·lecció Bassat d'art contemporani - Gerard Sala - Avanç de Col.lecció Bassat d'art contemporani es transmitido por La2 el miércoles noviembre 27, 2013 a 13:11 horas.
Rafael Armengol - L'artista del color i la llum.
Rafael Armengol "L'artista del color i la llum"
Col·lecció Bassat d'art contemporani - Francesc Artigau de Col.lecció Bassat d'art contemporani es transmitido por La2 el domingo noviembre 17, 2013 a 13:11 horas.
Col·lecció Bassat d'art contemporani - Francesc Artigau - Avanç de Col.lecció Bassat d'art contemporani es transmitido por La2 el miércoles noviembre 13, 2013 a 16:11 horas.
Xavier Serra de Rivera, un dels millors pintors figuratius espanyols, ens obre el seu univers més íntim i personal.
Eduard Arranz-Bravo - L'artista de gran èxit als Estats Units.
Octubre 2013
Col·lecció Bassat d'art contemporani és un programa que vol contribuir a divulgar figures remarcables de la creació actual, especialment la catalana, d'una manera distesa i entenedora. La constatació de que aquí, a més dels noms més reconeguts, hi ha un nodrit grup d'artistes de gran qualitat que sovint no tenen la projec...
Archivo