Això què és?

'Això què és?' és tot un repte per la generació del segle XXI. Els nens d'avui fan ús de les noves tecnologies amb una facilitat natural. Però com reaccionaran davant d'objectes que al segle XX formaven part de l.

Últimos vídeos
La política 14:37

La política

4,0 6 x
La política de Això què és? es transmitido por La2 el miércoles noviembre 30, 2016 a 19:11 horas.
Polítics - Avanç

Polítics - Avanç

4,0 3 x
La política és un tema que preocupa els adults. Però els petits també hi diuen la seva. Com reaccionen davant d’una urna? Entenen els discursos dels polítics? Què farien ells si manessin?
El lleure 14:32

El lleure

3,0 5 x
El lleure de Això què és? es transmitido por La2 el miércoles noviembre 23, 2016 a 19:11 horas.
El lleure

El lleure

3,0 6 x
Avui dia anem a tot arreu enganxats al GPS. Però abans que s’inventés, per guiar-se, calien un munt d’instruments: brúixoles, mapes o prismàtics. I ja veureu com els nens ens expliquen com funcionen. Això sí, a la seva manera!
Els diners

Els diners

4,0 4 x
Hi ha qui diu que aviat els bitllets i les monedes desapareixeran. Mentrestant us proposem passar una bona estona descobrint el valor que els petits de casa donen als diners.La canalla d’ara sap què és la pesseta? Han vist mai una balança de peses? Els diners fan la felicitat? Els menuts ...
Vídeos anteriores
Tele a la carta.

TeleOnlineDirecto.es ofrece un esquema completo de los programas de televisión tal y como los conoces en tu propia televisión. Zapear de forma simple en tu ordenador. Para todo el que quiera gastar el menor tiempo posible buscando una emisión perdida, una repetición o un programa, y quiera usar su tiempo para verlos.

Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.