Amb identitat

2017
11:30

El pa, l'aliment bàsic de la humanitat

4,0 5 x
El pa és un dels aliments més versàtils de la gastronomia, i ha estat present en totes les cultures al llarg de la història. De la mà del forner Isidre Elias coneixerem totes les possibilitats d'aquest aliment, ens desplaçarem a Sant Pere Sallavinera per veure com es conreen els cereals necessaris per elaborar-lo, quins tipus de pans són millor pel nostre organisme i  descobrirem la figura del pannier, una nova professió relacionada amb el pa.
13:55

L'oïda, sentit que ens relaciona amb el món

4,0 10 x
l’oïda, sentit que ens relaciona amb el món. Quin tipus de problemes podem patir amb el pas del temps? Ens protegim suficientment l’oïda? Coneixerem quin tipus de problemes podem patir i quines solucions existeixen.XXII Salón del Manga de Barcelona 2016
10:02

L'interiorisme: Una disciplina per les èlits?

4,0 12 x
L’interiorisme: Una disciplina per les èlits? – Expert: Meritxell Ribé (fundadora de l’estudi d’interiorisme “Studio Room Meritxell Ribé”)
Episodios 2016
11:03

La relació amb els animals

4,0 21 x
La relació amb els animals de Amb identitat es transmitido por La2 el domingo diciembre 4, 2016 a 11:12 horas.
11:00

Les dents

3,0 14 x
La cura i el manteniment de la nostra dentadura – Expert: José Carrière (ondontòleg de la Clínica Ortodoncia Carriere).

La xocolata

3,0 21 x
Aquest diumenge “Amb identitat” emet el capítol que descobreix els la orígens, l’elaboració i el consum de la xocolata amb l’ajuda dels experts Josep i Sara Barcons.

El Cava: el·laboració i evolució d'una beguda històrica

4,0 12 x
El cava és una beguda clau i representativa en la nostra gastronomia. És habitual trobar cava en qualsevol tipus de celebració, i per això volem conèixer més a fons com s’el·labora aquesta beguda, quins són els seus origens i com ha anat evolucionant al llarg del temps.
11:54

Espais per a gent gran, residències i hospitals

4,0 15 x
Actualment, l'esperança de vida és més alta que mai, i hi ha hagut un creixement molt notable de la població major de 65 anys. A més, com més augmenta l'edat, més alta és la dependència que experimenten. De la mà d’en Marc Trepat, coneixerem quines són les necessitats d'aquestes persones pel que fa l'habitatge, com es poden adaptar els habitatges perquè puguin mantenir la seva autonomia, o com han de ser les residències i hospitals, per a què els més grans puguin sentir-se com a casa.
09:53

Els beneficis de dormir bé i de cuidar la son

3,0 16 x
Donat que passem un terç de la nostra vida al llit volem conèixer com és el nostre descans, si descansem prou i de quina manera, què valorem a l'hora de comprar els tèxtils del llit, què hauríem de saber per alleugerir malalties respiratòries i com hauríem de cuidar la son.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.