Amb identitat

¿No quieres perderte nada de Amb identitat?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

2017
El pa és un dels aliments més versàtils de la gastronomia, i ha estat present en totes les cultures al llarg de la història. De la mà del forner Isidre Elias coneixerem totes les possibilitats d'aquest aliment, ens desplaçarem a Sant Pere Sallavinera per veure com es conreen els cereals necessaris per elaborar-lo, quins ti...
l’oïda, sentit que ens relaciona amb el món. Quin tipus de problemes podem patir amb el pas del temps? Ens protegim suficientment l’oïda? Coneixerem quin tipus de problemes podem patir i quines solucions existeixen.XXII Salón del Manga de Barcelona 2016
L’interiorisme: Una disciplina per les èlits? – Expert: Meritxell Ribé (fundadora de l’estudi d’interiorisme “Studio Room Meritxell Ribé”)
Episodios 2016
La relació amb els animals de Amb identitat es transmitido por La2 el domingo diciembre 4, 2016 a 11:12 horas.
La cura i el manteniment de la nostra dentadura – Expert: José Carrière (ondontòleg de la Clínica Ortodoncia Carriere).
Aquest diumenge “Amb identitat” emet el capítol que descobreix els la orígens, l’elaboració i el consum de la xocolata amb l’ajuda dels experts Josep i Sara Barcons.
El cava és una beguda clau i representativa en la nostra gastronomia. És habitual trobar cava en qualsevol tipus de celebració, i per això volem conèixer més a fons com s’el·labora aquesta beguda, quins són els seus origens i com ha anat evolucionant al llarg del temps.
Actualment, l'esperança de vida és més alta que mai, i hi ha hagut un creixement molt notable de la població major de 65 anys. A més, com més augmenta l'edat, més alta és la dependència que experimenten. De la mà d’en Marc Trepat, coneixerem quines són les necessitats d'aquestes persones pel que fa l'habitatge, com es pode...
Donat que passem un terç de la nostra vida al llit volem conèixer com és el nostre descans, si descansem prou i de quina manera, què valorem a l'hora de comprar els tèxtils del llit, què hauríem de saber per alleugerir malalties respiratòries i com hauríem de cuidar la son.
Archivo