Aquí parlem

Julio 2019

Maria Sirvent, diputada de la CUP

3,0 4 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Maria Sirvent, diputada de la CUP, per parlar de la situació política.

Jéssica Albiach, presidenta de Catalunya en Comú Podem

3,0 4 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, per parlar de la situació política.
Junio 2019

Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones

4,0 5 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta amb Núria Balada.

Eduard Pujol de JxCat

4,0 4 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Eduard Pujol, portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament.

Joan García de Ciutadans

4,0 7 x
Aquest dissabte, a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista el vicepresident segon de la Mesa del Parlament i diputat del Grup Parlamentari de Ciutadans, Joan García. Falgàs li demanarà pels pactes municipals després de les eleccions i per la situació de Ciutadans.

Anna Caula, portaveu d'ERC al Parlament de Catalunya

3,0 8 x
'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista la portaveu del grup parlamentari republicà al Parlament de Catalunya Anna Caula.
Mayo 2019

Les eleccions europees amb Anton Gasol i Xavier Ferrer

3,0 16 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Anton Gasol i Xavier Ferrer.

Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

3,0 7 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Ferran Tarradellas.

Eva Granados, portaveu del PSC al Parlament

4,0 9 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Eva Granados.
Abril 2019
29:19

Jaume Duch, Director General de Comunicació i Portaveu del Parlament Europeu

3,0 8 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Jaume Duch.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.