Aquí parlem

Marzo 2020
29:43

Ramon Espadaler, secretari general d'Units per Avançar

4,0 3 x
Lluís Falgàs entrevista Ramon Espadaler, secretari general d'Units per Avançar i diputat del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar al Parlament de Catalunya. Falgàs li demanarà per l'actualitat política de catalana.
29:45

Ferran Mascarell

4,0 2 x
Lluís Falgàsentrevista el diputat de Junts per CatalunyaFerran Mascarell,regidor de l'Ajuntament de Barcelona, vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona i exconseller de Cultura del govern de la Generalitat.Falgàsli demanarà per la situació de l'independentisme i per l'actualitat política de Catalunya.
Febrero 2020
29:21

La taula de diàleg entre governs

3,0 2 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana amb la periodista Milagros Pérez Oliva i el periodista Rafael de Ribot.
29:47

Esperanza García, diputada del Partit Popular

3,0 5 x
Aquest dissabte Lluís Falgàs entrevista Esperanza García, diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya, per parlar de l'actualitat política a Catalunya i pels acords entre el PP i C's per a presentar-se en coalició a les properes eleccions autonòmiques basques.
29:58

Anton Gasol, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

3,0 5 x
Lluís Falgàs parla amb el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Anton Gasol, en una setmana on els pressupostos de la Generalitat per al 2020 han superat el debat de totalitat al Ple del Parlament. Lluís Falgàs també li demanarà per la situació econòmica, el dèficit públic i els pressupostos estatals.
29:47

Pere Bosch i Cuenca, historiador i periodista

3,0 7 x
DissabteLluís Falgàsentrevista l'historiador, periodista, expolític i director adjunt del setmanari La RepúblicaPere Bosch i Cuenca,per parlar del seu llibre'El primer procés contra Catalunya. Repressió i resistència després del 6 d'octubre de 1934'(Editorial Eumo).
29:05

Ferran Tarradellas, dir. Comissió Europea a Barcelona

3,0 5 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, 'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Ferran Tarradellas.
Enero 2020
29:47

David Cid d'En Comú Podem

3,0 6 x
Aquest dissabte Lluís Falgàs entrevista David Cid, diputat d'En Comú Podem al parlament de Catalunya, per parlar de l'acord al que han arribat el govern i En Comú Podem pels pressupostos de la Generalitat del 2020.
29:40

L'exclusió social a Catalunya

3,0 8 x
A Aquí ParlemLluís Falgàs entrevista Míriam Feu, responsable del departament d'Anàlisi Social i Incidència de Càritas Diocesana de Barcelona, sobre l'informe que ha presentat Càritas, 'Exclusió i desenvolupament social a Catalunya' realitzat per la Fundació Foessa. L'informe exposa que 1 de cada 4 persones de la diòcesis d...
30:26

Ernest Maragall d'ERC

4,0 8 x
Ernest Maragall d'ERC de Aquí parlem es transmitido por Canal 24H el sábado enero 11, 2020 a 20:01 horas.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.