Aquí parlem

2018
29:37

L'actualitat parlamentària

3,0 2 x
Aquest dissabte 'Aquí Parlem', repassa l'actualitat de la setmana centrada en la reunió del consell de ministres a Barcelona, la trobada entre el president Sánchez i el president Torra i el fina del període de sessions al Parlament de Catalunya.
30:03

L'advocat i polític Jaume Bosch

4,0 5 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs parla amb Jaume Bosch sobre la seva darrera publicació 'La nostra policia. El model de seguretat de Catalunya des de 1978 fins als atemptats de 2017 i l'1 d'octubre' (Editorial Eumo). Jaume Bosch ha estat subdirector general de coordinació de les policies locals de la Generalit...
30:05

Celestino Corbacho del PSC i Pere Bosch d'ERC

3,0 3 x
Aquest dissabte 'Aquí Parlem' se centra en la reforma constitucional. Quan es commemora el 40 aniversari de la Constitució, el president Pedro Sánchez proposa un projecte de reforma constitucional. Per tractar el tema, Lluís Falgàs parla amb l'exministre, exdiputat del Parlament i exalcalde de L'Hospitalet de Llobregat del...
29:29

Vidal Aragonés de la CUP

3,0 4 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Vidal Aragonés.
29:20

Susanna Segovia de Catalunya en Comú Podem

3,0 7 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Susanna Segovia, portaveu del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem al Parlament.
31:09

Joaquim Nadal

3,0 8 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Joaquim Nadal, per parlar del seu llibre 'Catalunya, mirall trencat'. Nadal és historiador i catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Girona i de la Universitat Autònoma de Barcelona. En la seva faceta política ha estat conseller de Política Territori...
29:23

Jaume Amat, Síndic Major de la Sindicatura de Comptes

4,0 5 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Jaume Amat, Síndic Major de la Sindicatura de Comptes, per parlar de la situació dels comptes de la Generalitat i de les actuacions de la Sindicatura, entre d'altres temes
30:22

Gerard Gómez del Moral d'ERC

3,0 7 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta amb Gerard Gómez del Moral.
29:37

Lorena Roldán de C's

3,0 6 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta amb Lorena Roldán.Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Lorena Roldán, senadora i diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya.
29:45

Eduard Pujol

3,0 9 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Eduard Pujol, portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.