Aquí parlem

2018
29:01

400 programes analitzant l'actualitat catalana, avui amb Rafael Ribot i Gemma Ubasart

3,0 4 x
Aquesta setmana Lluís Falgàs compta amb els periodistes i analistes polítics Rafael de Ribot i Gemma Ubasart per parlar del ple de la propera setmana, dels viatges a l'exterior del president de la Generalitat i de la relació entre Catalunya i Espanya, amb la propera reunió el 9 de juliol entre Pedro Sánchez i Quim Torra.
30:05

L'expert en informació política i anàlisi electoral, Carles Castro

3,0 1 x
L'expert en informació política i anàlisi electoral, Carles Castro de Aquí parlem es transmitido por Canal 24H el domingo junio 24, 2018 a 16:06 horas.
29:13

Natàlia Sànchez, diputada de la CUP

3,0 5 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista la diputada Natàlia Sànchez de la Candidatura d'Unitat Popular. Falgàs parla amb Sànchez de la ronda de contactes de tots els partits polítics amb el president Quim Torra i de com pot funcionar la relació entre Catalunya i Espanya.
29:15

Santi Rodríguez del Partit Popular de Catalunya

4,0 6 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista el diputat Santi Rodríguez del Partit Popular de Catalunya. Falgàs parla amb Rodríguez de l'actualitat política a Catalunya, del nou govern de la Generalitat i del nou govern de Pedro Sánchez.
29:14

Jéssica Albiach, Catalunya en Comú Podem

3,0 5 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista Jéssica Albiach diputada del grup parlamentari Catalunya en Comú Podem. Lluís Falgà parla amb Albiach de l'actualitat política de la setmana marcada pel nou govern de la Generalitat i per la moció de censura a Mariano Rajoy.
30:28

Ramon Espadaler

3,0 5 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat de la setmana i el ple.
29:29

Anna Caula, portaveu d¿Esquerra Repúblicana al Parlament

3,0 4 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs parla amb la portaveu d’Esquerra Repúblicana al Parlament, Anna Caula, sobre el ple d’investidura que va començar dissabte i es va reprendre dilluns, on Quim Torra va ser investit 131è president de la Generalitat, en segona votació.
29:28

L'actualitat amb Rafael de Ribot i Gemma Ubasart

3,0 7 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs parla amb el periodista Rafael de Ribot i la politòloga Gemma Ubasart per analitzar l'actualitat política de la setmana. Falgàs els hi demanarà per la investidura i com veuen les negociacions que s'estan duent a terme.
29:39

La diputada de Ciutadans, Lorena Roldán

3,0 4 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs parla amb la diputada Lorena Roldán de Ciutadans sobre la situació política a Catalunya i sobre les possibilitats de que hi hagi investidura.
29:57

Eduard Pujol, portaveu adjunt de JxCat

4,0 5 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs parla amb el diputat Eduard Pujol, portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya, sobre la situació política a Catalunya, la investidura del president de la Generalitat i el viatge que han fet els diputats de JxCat a Berlín per parlar amb Carles Puigdemont.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.