Aquí parlem

2018
31:24

Natàlia Sànchez, diputada de la CUP

4,0 3 x
Recordant l'aniversari de la República del 1931, la CUP insisteix que només donarien suport a un candidat a la investidura si és per avançar en la República. A l'espai Aquí Parlem de Televisió Espanyola a Catalunya demanen un programa clar i no només gestos simbòlics. I donen suport a la querella que la majoria independentista de la mesa presentarà contra el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena.
30:00

Josep Martí, periodista

3,0 4 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista el periodista i consultor de comunicació Josep Martí sobre el llibre que acaba de publicar. A "Cómo ganamos el proceso y perdimos la república. Una crónica de la crisis de estado desde dentro y desde fuera" Josep Martí explica els grans erros i encerts de totes les parts implicades en el procés.
58:58

Especial des del Parlament Europeu

4,0 4 x
Hi participen al programa els eurodiputats Santiago Fisas del PPC, Javi López del PSC, Javier Nart de C's, Ramon Tremosa del PDeCAT, Jordi Solé d'ERC i Ernest Urtasun de CatECP. Lluís Falgàs parla amb els sis eurodiputats catalans sobre la situació a Catalunya, el Brexit i l'economia, entre d'altres qüestions.
29:06

Sergi Sabrià, portaveu d'ERC

4,0 3 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs continua la ronda d'entrevistes amb el diputat Sergi Sabrià, portaveu d'Esquerra Republicana del Parlament de Catalunya. El diputat és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, ha estat director de l'Institut Català del Suro i secretari general de l'Associació d'Empreses Sureres de Catalunya. Pel que fa a la trajectòria política, ha estat cap de relacions externes i internacionals del Departament d'Educació, responsable de l'oficina del delegat del Go...
29:14

Eduard Pujol, portaveu adjunt de JxCat

3,0 9 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs continua la ronda d'entrevistes amb el diputat Eduard Pujol, portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya. El diputat és periodista i ha treballat en diversos mitjans com Ràdio Martorell, Catalunya Ràdio i RAC1, on des del 2012 ha estat director fins el 2017, quan va deixar el càrrec per formar part de la candidatura de JxCat. En el plànol polític, és diputat de Junts per Catalunya des de les darreres eleccions del 21-D.
29:41

Elisenda Alamany

3,0 6 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs continua la ronda d'entrevistes amb la diputada Elisenda Alamany, portaveu de Catalunya En Comú Podem al Parlament. La diputada és llicenciada en Filologia Catalana i ha treballat com a docent de secundària i batxillerat i com a professora de català per a estranger a la Universitat Pompeu Fabra. En el plànol polític ha estat regidora de Castellar del Vallès i es diputada de CatECP des de les darreres eleccions del 21-D.
30:25

Roger Torrent, president del Palament de Catalunya

4,0 5 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs parla amb el president del Parlament de Catalunya de la XII legislatura. Roger Torrent d'ERC substitueix a Carme Forcadell i és el quinzè president del Parlament català, el més jove que ocupa el càrrec. El nou president va ser escollit en la sessió constitutiva del Parlament en segona votació amb 65 vots.
29:45

L'acte de constitució del Parlament

3,0 7 x
L'espai parlamentari "Aquí Parlem" analitza aquesta setmana la sessió de constitució del Parlament de Catalunya i l'inici de la dotzena legislatura.
29:35

La constitució del Parlament

3,0 6 x
Una vegada signat el decret de convocatòria de la sessió constitutiva, el Parlament de la XII legislatura es constituirà el proper dimecres 17 de gener. Presidirà la mesa d'edat el diputat de més edat. D'aquesta sessió constitutiva, s'elegiran els set membres de la mesa: la presidència, dos vicepresidències i quatre secretaries.
Episodios 2017
29:41

Els resultats de les eleccions del 21-D

4,0 5 x
Els resultats de les eleccions del 21-D de Aquí parlem es transmitido por Canal 24H el domingo diciembre 24, 2017 a 17:12 horas.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.