Aquí parlem

2020
29:26

Ferran Pedret - PSC

4,0 1 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, 'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Ferran Pedret.
29:26

Anna Caula d'ERC

3,0 4 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, 'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Anna Caula.
29:33

Lorena Roldán de Ciutadans

3,0 5 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, 'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Lorena Roldán.
30:04

Albert Batet

4,0 7 x
'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, reprèn aquesta setmana les emissions amb Albert Batet.Lluís Falgàs torna al plató del programa per entrevistar Albert Batet, diputat i president del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament.
29:43

Ramon Espadaler, secretari general d'Units per Avançar

4,0 3 x
Lluís Falgàs entrevista Ramon Espadaler, secretari general d'Units per Avançar i diputat del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar al Parlament de Catalunya. Falgàs li demanarà per l'actualitat política de catalana.
29:45

Ferran Mascarell

4,0 3 x
Lluís Falgàsentrevista el diputat de Junts per CatalunyaFerran Mascarell,regidor de l'Ajuntament de Barcelona, vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona i exconseller de Cultura del govern de la Generalitat.Falgàsli demanarà per la situació de l'independentisme i per l'actualitat política de Catalunya.
29:21

La taula de diàleg entre governs

3,0 3 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana amb la periodista Milagros Pérez Oliva i el periodista Rafael de Ribot.
29:47

Esperanza García, diputada del Partit Popular

3,0 6 x
Aquest dissabte Lluís Falgàs entrevista Esperanza García, diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya, per parlar de l'actualitat política a Catalunya i pels acords entre el PP i C's per a presentar-se en coalició a les properes eleccions autonòmiques basques.
29:58

Anton Gasol, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

3,0 7 x
Lluís Falgàs parla amb el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Anton Gasol, en una setmana on els pressupostos de la Generalitat per al 2020 han superat el debat de totalitat al Ple del Parlament. Lluís Falgàs també li demanarà per la situació econòmica, el dèficit públic i els pressupostos estatals.
29:47

Pere Bosch i Cuenca, historiador i periodista

3,0 10 x
DissabteLluís Falgàsentrevista l'historiador, periodista, expolític i director adjunt del setmanari La RepúblicaPere Bosch i Cuenca,per parlar del seu llibre'El primer procés contra Catalunya. Repressió i resistència després del 6 d'octubre de 1934'(Editorial Eumo).
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.