Aquí parlem

Marzo 2019
31:31

Joan Tardà, diputat i portaveu d'ERC al Congrés

3,0 2 x
Aquest dissabte, a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Joan Tardà, diputat i portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats. Tardà és llicenciat en Filosofia i Lletres i catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes, va ser regidor de l'Ajuntament de Cornellà i és diputat al Congrés des de 2004.
29:21

Entrevista a José Montilla. senador del PSC

3,0 5 x
Aquest dissabte, a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista el senador del PSC José Montilla, exministre d'Indústria, Turisme i Comerç, expresident de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Cornellà de Llobregat.
30:01

José María Espejo-Saavedra, vicepresident segon del Parlament

4,0 4 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb José María Espejo-Saavedra.
Febrero 2019
29:54

Ferran Pedret, portaveu adjunt del PSC

3,0 5 x
A 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista el diputat del PSC Ferran Pedret, portaveu adjunt del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar. A més, 'Aquí Parlem' també repassa l'actualitat parlamentària de la setmana centrat en la convocatòria d'eleccions generals per al proper 28 d'abril i en el judici del procés al ...
29:43

Enric Marín, periodista

3,0 3 x
Aquest dissabte, a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs parla amb el periodista Enric Marín sobre el llibre que ha publicat amb Joan Manuel Tresserras 'Obertura republicana'. Enric Marín és professor i investigador de la UAB, ha estat secretari de Comunicació de la Generalitat i president de la Corporació Catalana de Mitjans.
29:55

El judici per l'1 d'octubre

3,0 5 x
El judici per l'1 d'octubre de Aquí parlem es transmitido por Canal 24H el domingo febrero 10, 2019 a 17:02 horas.
29:31

El judici per l'1 d'octubre

3,0 7 x
El Tribunal Suprem fixa el 12 de febrer per a l'inici dels judici del procés, que se celebrarà en sessions de dimarts a dijous. Accepta els testimonis de Rajoy,Santamaria, Mas i Urkullu entre altres i deixa fora els observadors demanats per les defenses. La comunicació coincideix amb el trasllat dels 9 politics processats ...
Enero 2019
28:36

Anton Gasol, nou degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

4,0 10 x
Aquest dissabte, a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs parla amb el nou degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Anton Gasol, en una setmana pressupostària, on encara no s'han aprovat els pressupostos al Parlament de Catalunya ni els pressupostos generals de l'estat al Congrés dels Diputats. Lluís Falgàs també li demanarà sob...
Diciembre 2018
29:37

L'actualitat parlamentària

3,0 8 x
Aquest dissabte 'Aquí Parlem', repassa l'actualitat de la setmana centrada en la reunió del consell de ministres a Barcelona, la trobada entre el president Sánchez i el president Torra i el fina del període de sessions al Parlament de Catalunya.
30:03

L'advocat i polític Jaume Bosch

4,0 8 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs parla amb Jaume Bosch sobre la seva darrera publicació 'La nostra policia. El model de seguretat de Catalunya des de 1978 fins als atemptats de 2017 i l'1 d'octubre' (Editorial Eumo). Jaume Bosch ha estat subdirector general de coordinació de les policies locals de la Generalit...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.