Aquí parlem

Octubre 2018
29:36

La fractura entre JxCat i ERC amb Lola García, directora adjunta de La Vanguardia

3,0 4 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta amb la periodista Lola García.
30:10

Entrevista l'ex diputat i ex portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela

4,0 4 x
Aquest dissabte 'Aquí Parlem' comptarà amb Joan Coscubiela, ex diputat i ex portaveu de Catalunya Sí que es Pot, per parlar del llibre que ha publicat: "Empantanados. Una alternativa federal al sóviet carlista", sobre el procés independentista català.
Septiembre 2018
29:41

Repàs a l'actualitat política i parlamentària

3,0 3 x
Aquest dissabte 'Aquí Parlem' comptarà amb el comunicador i historiador Joan López Alegre i amb el periodista i director adjunt d'El Punt Avui Ferran Espada, per conèixer l'anàlisi polític dels esdeveniments del mes d'octubre: un any després de l'1 d'octubre i de l'aprovació al ple del Parlament de la declaració unilateral...
29:18

Teresa Cunillera, delegada del govern a Catalunya

4,0 5 x
Lluís Falgàs entrevistarà Teresa Cunillera sobre els primers 100 dies del govern espanyol presidit per Pedro Sánchez, de la seva feina com a delegada del govern des del 18 de juny que va ser nomenada i de l'actualitat catalana, entre d'altres temes.
29:44

Roger Torrent, president de la Generalitat

4,0 4 x
Roger Torrent, president de la Generalitat de Aquí parlem es transmitido por Canal 24H el domingo septiembre 16, 2018 a 17:09 horas.
Julio 2018
29:01

400 programes analitzant l'actualitat catalana, avui amb Rafael Ribot i Gemma Ubasart

3,0 8 x
Aquesta setmana Lluís Falgàs compta amb els periodistes i analistes polítics Rafael de Ribot i Gemma Ubasart per parlar del ple de la propera setmana, dels viatges a l'exterior del president de la Generalitat i de la relació entre Catalunya i Espanya, amb la propera reunió el 9 de juliol entre Pedro Sánchez i Quim Torra.
Junio 2018
30:05

L'expert en informació política i anàlisi electoral, Carles Castro

3,0 3 x
L'expert en informació política i anàlisi electoral, Carles Castro de Aquí parlem es transmitido por Canal 24H el domingo junio 24, 2018 a 16:06 horas.
29:13

Natàlia Sànchez, diputada de la CUP

3,0 7 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista la diputada Natàlia Sànchez de la Candidatura d'Unitat Popular. Falgàs parla amb Sànchez de la ronda de contactes de tots els partits polítics amb el president Quim Torra i de com pot funcionar la relació entre Catalunya i Espanya.
29:15

Santi Rodríguez del Partit Popular de Catalunya

4,0 9 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista el diputat Santi Rodríguez del Partit Popular de Catalunya. Falgàs parla amb Rodríguez de l'actualitat política a Catalunya, del nou govern de la Generalitat i del nou govern de Pedro Sánchez.
29:14

Jéssica Albiach, Catalunya en Comú Podem

3,0 7 x
Aquesta setmana, Lluís Falgàs entrevista Jéssica Albiach diputada del grup parlamentari Catalunya en Comú Podem. Lluís Falgà parla amb Albiach de l'actualitat política de la setmana marcada pel nou govern de la Generalitat i per la moció de censura a Mariano Rajoy.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.