Aquí parlem

2019
29:29

Teresa Cunillera, delegada del Govern a Catalu

3,0 5 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista la Delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, sobre l'actualitat política catalana.
29:07

Anàlisi amb Carles Fernández i Gemma Ubasart

4,0 2 x
A 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs analitza el debat general sobre l'acció política i de govern, celebrat aquesta setmana al Parlament, amb el periodista Carles Fernández i la politòloga Gemma Ubasart.
29:42

José Zaragoza del PSC

3,0 4 x
Lluís Falgàs entrevista el diputat del PSC al Congrés, José Zaragoza, sobre l'actualitat política i la repetició de les eleccions generals.
30:00

Lluís Falgàs convida Roger Torrent

3,0 5 x
Lluís Falgàs parlarà amb Roger Torrent de l'actualitat catalana marcada per la diada de l'11 de setembre, del nou curs polític i de la situació a Catalunya.
29:35

La investidura

3,0 3 x
A l'últim programa de la temporada d''Aquí Parlem', Lluís Falgàs comenta la investidura fallida del candidat Pedro Sánchez i els escenaris que se'n deriven amb els periodistes Rafael de Ribot i Milagros Pérez Oliva.
29:40

Alejandro Fernández del PP

3,0 2 x
A 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Alejandro Fernández, president del Partit Popular de Catalunya, per parlar de la situació política.

Maria Sirvent, diputada de la CUP

3,0 4 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Maria Sirvent, diputada de la CUP, per parlar de la situació política.

Jéssica Albiach, presidenta de Catalunya en Comú Podem

3,0 6 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, per parlar de la situació política.

Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones

4,0 7 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta amb Núria Balada.

Eduard Pujol de JxCat

4,0 5 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Eduard Pujol, portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.