Aquí parlem

2019

Les eleccions europees amb Anton Gasol i Xavier Ferrer

3,0 2 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Anton Gasol i Xavier Ferrer.

Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

3,0 3 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Ferran Tarradellas.

Eva Granados, portaveu del PSC al Parlament

4,0 4 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Eva Granados.
29:19

Jaume Duch, Director General de Comunicació i Portaveu del Parlament Europeu

3,0 3 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Jaume Duch.
29:18

Les enquestes electorals

4,0 6 x
Aquesta setmana Lluís Falgàs entrevista el periodista de La Vanguardia Carles Castro, expert en informació política i anàlisi electoral i autor de diversos llibres. Falgàs li demanarà per les enquestes i prospeccions electorals de cara a les eleccions generals del 28 d'abril i als comicis municipals del 26 de maig.
29:10

Eduard Pujol de JxCat

4,0 6 x
Aquest dissabte a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Eduard Pujol, portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament.
31:31

Joan Tardà, diputat i portaveu d'ERC al Congrés

3,0 5 x
Aquest dissabte, a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista Joan Tardà, diputat i portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats. Tardà és llicenciat en Filosofia i Lletres i catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes, va ser regidor de l'Ajuntament de Cornellà i és diputat al Congrés des de 2004.
29:21

Entrevista a José Montilla. senador del PSC

3,0 7 x
Aquest dissabte, a 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista el senador del PSC José Montilla, exministre d'Indústria, Turisme i Comerç, expresident de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Cornellà de Llobregat.
30:01

José María Espejo-Saavedra, vicepresident segon del Parlament

4,0 8 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb José María Espejo-Saavedra.
29:54

Ferran Pedret, portaveu adjunt del PSC

3,0 11 x
A 'Aquí Parlem', Lluís Falgàs entrevista el diputat del PSC Ferran Pedret, portaveu adjunt del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar. A més, 'Aquí Parlem' també repassa l'actualitat parlamentària de la setmana centrat en la convocatòria d'eleccions generals per al proper 28 d'abril i en el judici del procés al ...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.