Aquí parlem

Octubre 2020
29:34

Marián Muro, directora del Consorci Turisme de Barcelona

3,0 4 x
Lluís Falgàs entrevista la directora del Consorci Turisme de Barcelona Marián Muro per parlar de la situació del sector turístic, un dels més afectats per la pandèmia. Falgàs li demanarà pel present i el futur del turisme.
29:41

Carles Castro, expert en informació política

4,0 5 x
Lluís Falgàs entrevista el periodista de 'La Vanguardia',Carles Castro, expert en informació política i anàlisi electoral. El programa analitza les útlimes enquestes publicades sobre les eleccions a Catalunya, la monarquia o la Covid-19. A més, 'Aquí Parlem' analitza el ple del Parlament de la propera setmana i repassa la ...
30:08

Toni Aira, periodista i comunicador

4,0 3 x
Lluís Falgàs entrevista Toni Aira, periodista i doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull. Falgàs li demanapel llibre que acaba de publicar 'La política de les emocions'.
29:46

Miquel Iceta secretari del PSC

4,0 0 x
Lluís Falgàs, analitza tota l'actualitat parlamentària i política catalana, aquesta setmana amb Miquel Iceta.
Septiembre 2020
30:04

Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya

4,0 5 x
Lluís Falgàs, analitza tota l'actualitat parlamentària i política catalana, aquesta setmana amb el president Roger Torrent.
30:22

Josep Costa, vicepresident primer del Parlament de Catalunya

4,0 3 x
Lluís Falgàs entrevista Josep Costa, vicepresident primer del Parlament de Catalunya, que acaba de publicar 'Eixamplant l'esquerda: hi guanyarà la independència'.
Julio 2020
29:44

Vidal Aragonés, diputat de la Cup

3,0 9 x
'Aquí Parlem' acomiada la temporada fins al setembre amb tota l'actualitat parlamentària de la setmana. Lluís Falgàs entrevista Vidal Aragonés, diputat de la Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent (CUP) al Parlament de Catalunya.
30:04

Alejandro Fernández PPC

4,0 6 x
Lluís Falgàs entrevista Alejandro Fernández, president del Partit Popular de Catalunya, per parlar de l'actualitat política catalana.
29:22

Jéssica Albiach d'En Comú Podem

4,0 9 x
Lluís Falgàs entrevista Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya.
29:54

Jordi Bacaria i Xavier Ferrer

4,0 6 x
Lluís Falgàs entrevista Jordi Bacaria, economista i catedràtic d'Economia Aplicada la UAB, va ser director del CIDOB, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques de la UAB i director de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus; i Xavier Ferrer, economista i politòleg, president del Consell Català del Moviment Europeu. Fa...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.