Ara I Aquí

2019

Treballem per viure o vivim per treballar?

4,0 5 x
El treball és molt important, la nostra vida depèn de la nostra feina i la nostra felicitat també, però... treballem per viure o vivim per treballar? Què sacrifiquem per triomfar o guanyar més diners? Seriem capaços de deixar una bona feina per poder tenir més temps lliure?

Quin és el poder dels fans?

3,0 9 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra el fenomen fan. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Els diners fan la felicitat?

3,0 4 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en els diners i la felicitat. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Qui és el culpable de l'assetjament escolar?

3,0 6 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en l'assetjament escolar. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Quin és el preu de la fama?

4,0 6 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en la fama. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.
1:40:36

Treballar a l'estranger és una oportunitat o un drama?

3,0 8 x
Catalunya s'està quedant orfe de joves professionals. La fuga de cervells ha crescut un 115% a la darrera dècada. Després d'invertir en la seva formació universitària fan el salta l'estranger buscant un futur laboral. Però, tots aconsegueixen la feina que buscaven? Amb sous més o menys dignes? Amb quines condicions contrac...
Episodios 2018
2:09:38

Cal legalitzar la prostitució?

3,0 11 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en si s'ha de regular la prostitució. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.
2:11:25

Els andalusos a Catalunya

3,0 10 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en els andalusos que viuen a Catalunya. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic. La migració andalusa ha estat, sens dubte, un gran fenomen demogràfic del segle XX a Espanya i, especialment, a Catal...
2:09:28

Es discriminem a les persones amb discapacitat intel·lectual?

4,0 15 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en les dificultats que es troben les persones amb discapacitat intel•lectual. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.Divendres 'Ara i Aquí' aborda els problemes que es troben les persones amb disca...
2:09:16

Estem preparats per la mort?

3,0 10 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en com afrontem la mort. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic, cadascú d'ells amb la seva pròpia visió en funció de les seves pròpies creences i experiències.La mort sempre planteja molts temors ...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.