Ara I Aquí

2018
2:01:35

Agressors sexuals. És possible la reinserció?

4,0 5 x
Agressors sexuals. És possible la reinserció? Per contestar aquesta pregunta Carlos Fuentes entrevista als advocats María José Varela i José Gutiérrez; a Imma Viudes, portaveu del sindicat dels Mossos d'Esquadra; a Ángel Galán, comissari principal emèrit de la Policia Nacional i a Javier Urra, psicòleg i professor universitari.
Episodios 2017
2:01:42

La situació a Catalunya

4,0 16 x
'Ara i Aquí' analitzarà els fets que s'han viscut aquesta setmana a Catalunya. Carlos Fuentes entrevista Josep Bou, president de l'Associació d'Empresaris de Catalunya; el politòleg Xavier Torrens i Nacho Cardero, director del digital El Confidencial. Al debat també participaran com tertulians Javier Nart, Núria Ribó, Nacho Martín i Maiol Roger.
2:01:01

Què cal fer per recuperar el diàleg?

3,0 9 x
'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians en aquest programa amb la Catedràtica de Dret Constitucional de la UAB, Teresa Freixas, amb la periodista d'El Temps i escriptora Gemma Aguilera i amb les també periodistes Ramon Colom i Sílvia Tarragona.
2:01:38

A quina legalitat ens hem d'atendre?

3,0 5 x
En aquest tercer programa d 'Ara i Aquí' fem un debat de "reflexió" amb diferents qüestions: Com superarem les ferides que ens està provocant la convocatòria del referèndum? Catalunya està dividida entre bons i mals catalans? A quina legalitat ens hem d'atendre? 'Ara i Aquí' compta com a tertulians en aquest programa amb l'advocat i periodista Ricard Fernández-Déu, amb la periodista Sílvia Tarragona, amb l'empresari, polític i escriptor Santiago Espot i amb el professor d'oratòria i debat Ferna...
1:41:19

22-09-2017

4,0 11 x
“ARA I AQUÍ” és un programa de participació ciutadana i de debat. El seu presentador, Carlos Fuentes, dona la paraula a persones que explican les seves històries, experiències i opinions sobre els temes i qüestions que els preocupen i es debaten cada setmana al plató.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.