Ara I Aquí

Ara I Aquí a la carta

Diciembre 2019

L'amor és igual als 80 que als 20?

4,0 56 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en l'amor. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Violència de gènere: poc càstig per a massa crims?

3,0 16 x
Aquesta setmana el programa de debat Ara i Aquí se centra en la violència de gènere. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda dels tertulians i diversos testimonis.
Noviembre 2019

Els catalans som prou solidaris?

3,0 19 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en la solidaritat. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Per què ara tenim menys fills?

3,0 19 x
Per tractar el tema,Carlos FuentesentrevistaRaúl Sánchez,director executiu de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya; el doctorFélix Castillo,cap del Servei de Neonatologia de l'Hospital Vall d'Hebron, i l'economistaJosé María Gay de Liébana.
Octubre 2019

La moció de censura

3,0 18 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, se centra en la moció de censura presentada per Ciutadans.

Veïns: amics o enemics?

4,0 15 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en els conflictes entre veïns. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Vel: tradició o discriminació?

4,0 41 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en l'ús del vel. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.
Septiembre 2019

Veganisme: revolució o evolució?

4,0 20 x
'Ara i Aquí' debatrà sobre el veganisme i la seva filosofia de vida. La dieta vegana és una bona opció? La nostra forma de vida actual pot acabar amb els recursos del nostre planeta?

Barcelona és una ciutat insegura?

3,0 14 x
La seguretat és al centre del debat a Barcelona per l’increment d’actes delictius en els últims mesos. Què necessitem per sentir-nos segurs? Quins delictes han augmentat la criminalitat a Barcelona? És realment un tema que afecta només a Barcelona?

Cal modificar l'edat de jubilació?

4,0 11 x
L'edat de jubilació continua provocant molts dubtes. Cal treballar més anys? Si continuem treballant superats els 67 anys, estem tancant les portes professionals als joves? Les noves generacions encara confien a tenir una pensió? Cal jubilar forçosament a una persona que desitja seguir treballant?
Archivo