Ara I Aquí

Octubre 2019
29:26

La moció de censura

3,0 4 x
El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, se centra en la moció de censura presentada per Ciutadans.
2:07:09

Veïns: amics o enemics?

4,0 1 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en els conflictes entre veïns. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.
2:01:55

Vel: tradició o discriminació?

4,0 6 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en l'ús del vel. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.
Septiembre 2019
2:02:28

Veganisme: revolució o evolució?

4,0 8 x
'Ara i Aquí' debatrà sobre el veganisme i la seva filosofia de vida. La dieta vegana és una bona opció? La nostra forma de vida actual pot acabar amb els recursos del nostre planeta?
1:45:17

Barcelona és una ciutat insegura?

3,0 2 x
La seguretat és al centre del debat a Barcelona per l’increment d’actes delictius en els últims mesos. Què necessitem per sentir-nos segurs? Quins delictes han augmentat la criminalitat a Barcelona? És realment un tema que afecta només a Barcelona?
1:55:44

Cal modificar l'edat de jubilació?

4,0 5 x
L'edat de jubilació continua provocant molts dubtes. Cal treballar més anys? Si continuem treballant superats els 67 anys, estem tancant les portes professionals als joves? Les noves generacions encara confien a tenir una pensió? Cal jubilar forçosament a una persona que desitja seguir treballant?
Junio 2019
2:05:22

Les vacances són per gaudir o per patir?

4,0 2 x
Arriba l'estiu i, per tant, les vacances, un bon moment per fer allò que realment volem fer: viatjar, anar a la platja, dinar a bonsrestaurants, gaudir de la parella... Però les vacances també poden ser un malson: moltes parelles trenquen, les companyies aèriescancel•len els vols, alguns treballen més que mai... Les vacanc...

Treballem per viure o vivim per treballar?

4,0 6 x
El treball és molt important, la nostra vida depèn de la nostra feina i la nostra felicitat també, però... treballem per viure o vivim per treballar? Què sacrifiquem per triomfar o guanyar més diners? Seriem capaços de deixar una bona feina per poder tenir més temps lliure?
Mayo 2019

Quin és el poder dels fans?

3,0 9 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra el fenomen fan. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

Els diners fan la felicitat?

3,0 8 x
Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en els diners i la felicitat. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.