Blue Zulu

¿No quieres perderte nada de Blue Zulu?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

2013
El programa "Blue Zulu" compta amb les actuacions i entrevistes de la Sant Andreu Jazz Band i dels The Pinker Tones.
The Pinker Tones interpreta "Me llamo Rolf"
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes de Lax'n'Busto i Shuarma.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes del Petit de Cal Eril.i dels Raydibaum.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Egon Soda i La porta dels somnis.Hi ha poques bandes com els Egon Soda. Els seus quatre components formen o han format part d'altres bandes t.
Hi ha poques bandes com els Egon Soda. Els seus quatre components formen o han format part d'altres bandes també rellevants. Una qüestió circumstancial més que per una voluntat expressa. Aventures musicals a band.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Bremen i Blaumut .Diuen que van triar el nom de la banda en honor al conte "Els músics de Bremen", dels germans Grimm. Però a diferència del.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Teràpia de Shock i Els Catarres.D'una banda, els Teràpia de Shock interpretaran "Necessites teràpia de shock", "Mira'm" i "No és massa tard"..
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Bongo Botrako i MiNE!D'una banda, els Bongo Botrako interpretaran Revoltosa, Lluna i Dále la vida Els Bongo Botrako es defineixen com un gru.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Chocadelia Internacional i de Los Mambo Jambo. D'una banda, els Chocadelia Internacional interpretaran Canciones para perder una guerra, El f.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Seventy Seven i del grup Okey Ok. D'una banda, els Seventy Seven interpretaran els temes High Decibels, Melting In A Spoon I Big Smoker Pig. .
El programa "Blue Zulu" compta amb les actuacions i entrevistes del Miqui Puig i del grup The Free Fall Band. D'una banda, el Miqui Puig acompanyat de la Agrupació Cicloturista Puig intepretaran els temes "Vos tr.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels grups Lexu's i IX!. A més, entrevistarem al Joan Arenyes, director i presentador del programa musical "Catalunya Express", de Ràdio4, i organ.
IX! "Ràdio" de Blue Zulu es transmitido por La2 el jueves marzo 21, 2013 a 12:03 horas.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes a Delafé y Las Flores Azules i Margarett.D'una banda, Delafé y Las Flores Azules, la banda liderada per l'Òscar D'Aniello i l'Helena Miquel, ens v.
El programa "Blue Zulu" compta amb les actuacions i entrevistes dels cantants Maria Rodés i Joan Colomo, dues bandes de pop rock.D'una banda, la Maria Rodés interpreta els temes "Mirall", "Desorden" i "Una manera.
Una de les millors cançons del 2012 és sense dubte aquesta. Malgrat que en Joan Colomo no sigui gaire de repetir per tal de no perdre espontaneïtat, ens la va fer dos cops. Aquesta és la primera presa.
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes als grups Amelie i Vuit. D'una banda, els components d'Amelie que ens interpretaran els temes És el moment, Deixa'm volar i Fes-ho realitat. Despr.
Energia i vitalitat és el què ofereixen sempre els AMELIE. Fins i tot a l'assaig d'aquest tema del seu segon disc "Es el moment". Gaudiu!
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes al grup Very Pomelo i al cantautor Xavier Baró. D'una banda, els components de Very Pomelo interpretaran els temes Xino Xano, La Verema i Nepal. .
Archivo