Blue Zulu

Blue Zulu a la carta

2013

Sant Andreu Jazz Band i The Pinker Tones - 1/07/2013

3,0 58 x
El programa "Blue Zulu" compta amb les actuacions i entrevistes de la Sant Andreu Jazz Band i dels The Pinker Tones.

The Pinker Tones - "Me llamo Rolf"

3,0 75 x
The Pinker Tones interpreta "Me llamo Rolf"

Lax'n'Busto i Shuarma -17/06/2013

3,0 35 x
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes de Lax'n'Busto i Shuarma.

El petit de Cal Eril i Raydibaum - 10/06/2013

3,0 30 x
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes del Petit de Cal Eril.i dels Raydibaum.

27/05/2013 de mayo 2013

3,0 41 x
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Egon Soda i La porta dels somnis.Hi ha poques bandes com els Egon Soda. Els seus quatre components formen o han format part d'altres bandes t.

"Lorem Ipsum"

3,0 44 x
Hi ha poques bandes com els Egon Soda. Els seus quatre components formen o han format part d'altres bandes també rellevants. Una qüestió circumstancial més que per una voluntat expressa. Aventures musicals a band.

Brem.

3,0 40 x
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Bremen i Blaumut .Diuen que van triar el nom de la banda en honor al conte "Els músics de Bremen", dels germans Grimm. Però a diferència del.

Terà.

3,0 53 x
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Teràpia de Shock i Els Catarres.D'una banda, els Teràpia de Shock interpretaran "Necessites teràpia de shock", "Mira'm" i "No és massa tard"..

Bong.

3,0 66 x
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Bongo Botrako i MiNE!D'una banda, els Bongo Botrako interpretaran Revoltosa, Lluna i Dále la vida Els Bongo Botrako es defineixen com un gru.

Mambo Jambo i Chocadelia Internacio

3,0 39 x
El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Chocadelia Internacional i de Los Mambo Jambo. D'una banda, els Chocadelia Internacional interpretaran Canciones para perder una guerra, El f.
Archivo