Cinc Dies A...

2020
23:41

Parc Científic de Barcelona

3,0 4 x
El programa'Cinc dies a...' coneix el dia a dia delParc Científic de Barcelona, el primer parc científic de tot l'Estat i un dels ecosistemes referents a Europa en recerca, transferència tecnològica i innovació en ciències de la vida.
24:42

Mercabarna

3,0 8 x
Descobreix dimarts el singular món de Mercabarna. El programa ha visitat de nit el mercat del peix i de dia el de la fruita, ha entrat a les grans càmeres frigorífiques de carn i ha visitat les empreses transformadores.
24:30

La Boscana

3,0 3 x
Al mig del Pla d’Urgell, una finca amb hort, un jardí arbrat de quatre hectàrees, llac i corral, acull el restaurant La Boscana. És un restaurant gastronòmic que no falta a cap guia, inclosa la Michelin, on apareix distingit amb una estrella.
24:39

La Facultat de Veterinària de la UAB

3,0 8 x
Poca gent sap que la Facultat de veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona es troba entre les 10 millors del món gràcies a la qualitat de la seva docència i de la seva recerca.
24:38

El Port de Barcelona (part 2)

3,0 7 x
El programa 'Cinc dies a...' coneix el dia a dia del Port de Barcelona un dels ports amb més potencial de creixement al món. Aquesta és la segona part del reportatge.
27:39

Circ Raluy Legacy

4,0 8 x
Sota la carpa del Circ Raluy Legacy s’apleguen tres generacions de la família Raluy: el patriarca, Lluís Raluy; les filles, Louisa i Kerry, amb els seus marits, Yurek i Jean Christophe, i les netes més grans, Nietzella i Emily que tenen alguns dels números més celebrats. Els més joves, Charmelle i Benicio, comencen a aparè...
27:36

L'Hotel Palace

4,0 6 x
El Palace és l’hotel més emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Va néixer l’any 1919 amb el nom de Ritz, a iniciativa de Francesc Cambó, que volia un establiment de primera categoria per a la ciutat. Des de llavors representa el luxe clàssic. No tan sols en l’estètica i la qualitat dels serveis sinó essencialment en una ate...
23:09

La Pedrera

4,0 3 x
La Pedrera, declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO, és com un museu pel que passen anualment un milió de visitants. Però a l'edifici de Gaudí coexisteixen usos comercials, socials i culturals, administratius i residencials. El programa s'ha volgut apropar a totes aquestes funcions i conèixer com es fa perquè cap d'elles ...
27:11

El CETT és una escola d'hoteleria, gastronomia i turisme

3,0 5 x
El CETT és una escola d'hoteleria, gastronomia i turisme internacional on la recerca, la formació i la transformació constants en el camp del turisme són els seus objectius principals.Hem pogut viure la preparació d'un còctel per mes de tres-centes persones amb motiu del Premis Alimara de Turisme que és lliuren cada any en...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.