Cinc Dies A...

Cinc Dies A... a la carta

Septiembre 2020

El CAR de Sant Cugat

4,0 7 x
Durant cinc dies, l'equip del programa ha comprovat com l'esport d'elit no és possible sense el suports dels entrenadors, dels metges, dels fisioterapeutes i dels psicòlegs, sense una bona alimentació i un bon descans i sense unes bones instal·lacions. Al Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès els esporti...
Agosto 2020

L'Aeroport de Barcelona - El Prat

3,0 10 x
'Cinc dies a…' Aeroport de Barcelona–El Prat és un dels programes de la sèrie que ha resultat més complicat de rodar: per la extensió del lloc, perquè hi conviuen persones de diverses organitzacions i companyies, i perquè s’han de passar controls tot sovint.

Món Sant Benet

4,0 13 x
El programa ‘Cinc dies a...’ s’endinsa a Món Sant Benet, una projecte cultural, turístic i de lleure on conviuen l’art medieval, la recerca i la gastronomia en un entorn natural extraordinari.

Zoo de Barcelona

4,0 11 x
Les bestioles del Zoo de Barcelona també tenen els seus cicles vitals i els seus hàbits. Les persones que les cuiden els desperten cada matí amb l’esmorzar, tenen cura de la seva salut i del seu espai vital. Per exemple els peus dels elefants son molt més delicats del que sembla a simple vista i se’ls hi han de rentar cada...

Les Termes Montbrió

3,0 26 x
Ja sabem que les aigües termals brollen sense solució de continuïtat en un grapat de llocs a Catalunya. Ara bé fer que arribin en condicions òptimes fins a piscines i instal·lacions on en pugui gaudir la gent ja és més complicat.
Julio 2020

L'Abadia de Montserrat

4,0 15 x
El programa 'Cinc dies a...' s'endinsa Montserrat, per conèixer la part menys coneguda del l'Abadia com l'escolania, el museu o la biblioteca.

Els agents rurals de Catalunya

3,0 21 x
El programa 'Cinc dies a...' visita Tortosa per conèixer la feina tan necessària dels Agents Rurals de Catalunya, un ofici poc conegut. Totes les funcions de les dones i dels homes que fan d'Agents Rurals tenen a veure amb la protecció de l'entorn i la seva feina és àmplia i diversa.

Parc Científic de Barcelona

3,0 39 x
El programa'Cinc dies a...' coneix el dia a dia delParc Científic de Barcelona, el primer parc científic de tot l'Estat i un dels ecosistemes referents a Europa en recerca, transferència tecnològica i innovació en ciències de la vida.
Junio 2020

Mercabarna

3,0 23 x
Descobreix dimarts el singular món de Mercabarna. El programa ha visitat de nit el mercat del peix i de dia el de la fruita, ha entrat a les grans càmeres frigorífiques de carn i ha visitat les empreses transformadores.

La Boscana

3,0 19 x
Al mig del Pla d’Urgell, una finca amb hort, un jardí arbrat de quatre hectàrees, llac i corral, acull el restaurant La Boscana. És un restaurant gastronòmic que no falta a cap guia, inclosa la Michelin, on apareix distingit amb una estrella.
Archivo