Cinc Dies A...

¿No quieres perderte nada de Cinc Dies A...?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

Septiembre 2020
Durant cinc dies, l'equip del programa ha comprovat com l'esport d'elit no és possible sense el suports dels entrenadors, dels metges, dels fisioterapeutes i dels psicòlegs, sense una bona alimentació i un bon descans i sense unes bones instal·lacions. Al Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès els esporti...
Agosto 2020
'Cinc dies a…' Aeroport de Barcelona–El Prat és un dels programes de la sèrie que ha resultat més complicat de rodar: per la extensió del lloc, perquè hi conviuen persones de diverses organitzacions i companyies, i perquè s’han de passar controls tot sovint.
El programa ‘Cinc dies a...’ s’endinsa a Món Sant Benet, una projecte cultural, turístic i de lleure on conviuen l’art medieval, la recerca i la gastronomia en un entorn natural extraordinari.
Les bestioles del Zoo de Barcelona també tenen els seus cicles vitals i els seus hàbits. Les persones que les cuiden els desperten cada matí amb l’esmorzar, tenen cura de la seva salut i del seu espai vital. Per exemple els peus dels elefants son molt més delicats del que sembla a simple vista i se’ls hi han de rentar cada...
Ja sabem que les aigües termals brollen sense solució de continuïtat en un grapat de llocs a Catalunya. Ara bé fer que arribin en condicions òptimes fins a piscines i instal·lacions on en pugui gaudir la gent ja és més complicat.
Julio 2020
El programa 'Cinc dies a...' s'endinsa Montserrat, per conèixer la part menys coneguda del l'Abadia com l'escolania, el museu o la biblioteca.
El programa 'Cinc dies a...' visita Tortosa per conèixer la feina tan necessària dels Agents Rurals de Catalunya, un ofici poc conegut. Totes les funcions de les dones i dels homes que fan d'Agents Rurals tenen a veure amb la protecció de l'entorn i la seva feina és àmplia i diversa.
El programa'Cinc dies a...' coneix el dia a dia delParc Científic de Barcelona, el primer parc científic de tot l'Estat i un dels ecosistemes referents a Europa en recerca, transferència tecnològica i innovació en ciències de la vida.
Junio 2020
Descobreix dimarts el singular món de Mercabarna. El programa ha visitat de nit el mercat del peix i de dia el de la fruita, ha entrat a les grans càmeres frigorífiques de carn i ha visitat les empreses transformadores.
Al mig del Pla d’Urgell, una finca amb hort, un jardí arbrat de quatre hectàrees, llac i corral, acull el restaurant La Boscana. És un restaurant gastronòmic que no falta a cap guia, inclosa la Michelin, on apareix distingit amb una estrella.
Mayo 2020
Poca gent sap que la Facultat de veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona es troba entre les 10 millors del món gràcies a la qualitat de la seva docència i de la seva recerca.
El programa 'Cinc dies a...' coneix el dia a dia del Port de Barcelona un dels ports amb més potencial de creixement al món. Aquesta és la segona part del reportatge.
Sota la carpa del Circ Raluy Legacy s’apleguen tres generacions de la família Raluy: el patriarca, Lluís Raluy; les filles, Louisa i Kerry, amb els seus marits, Yurek i Jean Christophe, i les netes més grans, Nietzella i Emily que tenen alguns dels números més celebrats. Els més joves, Charmelle i Benicio, comencen a aparè...
El Palace és l’hotel més emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Va néixer l’any 1919 amb el nom de Ritz, a iniciativa de Francesc Cambó, que volia un establiment de primera categoria per a la ciutat. Des de llavors representa el luxe clàssic. No tan sols en l’estètica i la qualitat dels serveis sinó essencialment en una ate...
Abril 2020
La Pedrera, declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO, és com un museu pel que passen anualment un milió de visitants. Però a l'edifici de Gaudí coexisteixen usos comercials, socials i culturals, administratius i residencials. El programa s'ha volgut apropar a totes aquestes funcions i conèixer com es fa perquè cap d'elles ...
El CETT és una escola d'hoteleria, gastronomia i turisme internacional on la recerca, la formació i la transformació constants en el camp del turisme són els seus objectius principals.Hem pogut viure la preparació d'un còctel per mes de tres-centes persones amb motiu del Premis Alimara de Turisme que és lliuren cada any en...
Archivo