Continuarà...

¿No quieres perderte nada de Continuarà...?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

2013
De cinema, aquesta setmana "Continuarà" proposa dos excepcionals documentals. "Sagrada, el misteri de la creació", dirigit per Stefan Haupt, que explica la història de la construcció de la Sagrada Família. I "Comediants, amb el sol a la maleta", dirigit per Elisenda Dalmau i Héctor Muniente, narra amb emoció els quaranta p...
L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.
L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.Aquesta setmana, de cinema, el programa proposa "Fill de Caín", la millor òpera prima al Festival .
De cinema aquesta setmana "Continuarà" presenta una història de valentia i coratge: "La Estrella", un film dirigit per Alberto Aranda i protagonitzat per Ingrid Rubio i Carmen Machi. Els periodistes musicals la d.
El programa repassa les novetats del món del còmic on destaca "La piel de oso", una història de màfia i nostàlgia plena de sensualitat mediterrània. "La piel del oso" ha estat guardonat amb el premi al millor aut.
L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.De cinema, aquesta setmana el programa repassa les darreres estrenes que han animat la cartellera.
Agenda cultural 8 al 14 de maig de Continuarà... es transmitido por La2 el martes mayo 7, 2013 a 18:05 horas.
De cinema, aquesta setmana el programa proposa un reportatge del Festival de Cinema d'Autor 2013, que fins el proper dijous 2 de maig té lloc a Barcelona, a diferents espais com el CCCB i els Cinemes Aribau Club..
l'agenda plena dels esdeveniments artístics més rellevants.
En el continuarà d'aquesta setmana farem un repàs dels guanyadors dels premis dolços que realitza cada any el programa. Aquest any a més a més coincideix amb la cel·lebració del seu 17è aniversari.
El programa també ofereix un reportatge dedicat al Saló del Còmic de Barcelona, un dels grans referents mundials del món de la novel.la gràfica, amb dos mestres del còmic actual: el francès Manu Larcenet i el ca.
L'equip del "Continuarà" ens presenta les millors propostes culturals de la setmana.
"Universos paralels" de Continuarà... es transmitido por La2 el martes abril 9, 2013 a 17:04 horas.
"Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.Mumford and Sons és un grup anglès de folk rock que l'any passat van guanyar un Grammy. En poc temps s'han convertit en un d.
L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana, en aquesta edició: el film "Los últimos días", el cantant Daniel Cross, l'obra "Si no ens paguen.
La cantant sahrauí Aziza Brahim presenta el seu segon disc: Mabruk. Un treball que mescla ritmes i melodies tradicionals sahrauís amb música més occidental com blues, rock i funk. Les lletres combinen la seva prò.
De cinema, aquesta setmana "Continuarà" us ofereix les entrevistes amb els actors de la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, "Los amantes pasajeros". El film narra la història d'un grup de estrafolaris passatgers .
De cinema el programa proposa un documental basat en la pel·lícula guanyadora de la secció nacional del darrer Festival In-Edit: "A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band". El film dirigit per Ramon To.
El programa proposa dos joves artistes amb gran talent i força, Rocío Molina i Rosario La Tremendita. Grans figures del flamenc actual, l'equip del "Continuarà" ha aprofitat la presentació del seu espectacle al M.
De música, el programa presenta el cantautor anglès David Philips. Durant anys s'ha guanyat la vida tocant jazz fins que enregistra el seu primer treball i s'emmarca dins la vessant blues i folk. Ara acaba de tr.
Archivo