Continuarà...

2013

Continuarà - 25/06/2013

3,0 28 x
De cinema, aquesta setmana "Continuarà" proposa dos excepcionals documentals. "Sagrada, el misteri de la creació", dirigit per Stefan Haupt, que explica la història de la construcció de la Sagrada Família. I "Comediants, amb el sol a la maleta", dirigit per Elisenda Dalmau i Héctor Muniente, narra amb emoció els quaranta p...

Continuarà - 11/06/2013

3,0 38 x
L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.

Continuarà - 4/0.

3,0 29 x
L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.Aquesta setmana, de cinema, el programa proposa "Fill de Caín", la millor òpera prima al Festival .

Continuarà - 28/.

3,0 36 x
De cinema aquesta setmana "Continuarà" presenta una història de valentia i coratge: "La Estrella", un film dirigit per Alberto Aranda i protagonitzat per Ingrid Rubio i Carmen Machi. Els periodistes musicals la d.

Continuarà - 21/.

3,0 37 x
El programa repassa les novetats del món del còmic on destaca "La piel de oso", una història de màfia i nostàlgia plena de sensualitat mediterrània. "La piel del oso" ha estat guardonat amb el premi al millor aut.

Continuarà - 14/.

3,0 60 x
L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.De cinema, aquesta setmana el programa repassa les darreres estrenes que han animat la cartellera.

Agenda cultural 8 al 14 de maig

3,0 23 x
Agenda cultural 8 al 14 de maig de Continuarà... es transmitido por La2 el martes mayo 7, 2013 a 18:05 horas.

Continuarà - 30/.

3,0 33 x
De cinema, aquesta setmana el programa proposa un reportatge del Festival de Cinema d'Autor 2013, que fins el proper dijous 2 de maig té lloc a Barcelona, a diferents espais com el CCCB i els Cinemes Aribau Club..

Agenda cultural del 30 al 7 de maig

3,0 36 x
l'agenda plena dels esdeveniments artístics més rellevants.

"Saló del Còmic de Barcelona"

3,0 29 x
El programa també ofereix un reportatge dedicat al Saló del Còmic de Barcelona, un dels grans referents mundials del món de la novel.la gràfica, amb dos mestres del còmic actual: el francès Manu Larcenet i el ca.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.