De museus

2012

Museu de les trementinaires

3,0 40 x
Museu de les trementinaires de De museus es transmitido por La2 el domingo diciembre 16, 2012 a 13:12 horas.

Museu de carros i eines del camp

3,0 66 x
Reunir i exposar aquesta col·lecció ha fet possible la tasca de recuperar eines i carros del camp. Fins i tot ha calgut construir espais nous per encabir tot el fons del museu, ja que els particulars van començar.

Ecomuseu Castelló d'Empúries

3,0 62 x
Ecomuseu Castelló d'Empúries de De museus es transmitido por La2 el domingo diciembre 2, 2012 a 13:12 horas.

Museu de la sal Josep Arnau

3,0 114 x
Cardona es troba en mig d'una vall salina. La sal ha estat pel seus habitats un signe d'identitat i per suposat un gran motor econòmic. No és d'estranyar, dons, que hi trobem el Museu de la Sal. Es tracta d'una c.

Museu del Cinema

3,0 50 x
La vida de Tomàs Mallol ha estat sempre lligada a la del cinema des que era petit, quan va quedar embadalit veien les imatges que es projectaven en un cinema ambulant. A partir dels anys seixanta començà a adquir.

Vila Museu Pau Casals

3,0 59 x
Pau Casals, ambaixador de la Pau i de la cultura catalana al món, va néixer al Vendrell . En aquesta població podem recórrer la ruta Pau Casals. El museu és a la vil·la de Sant Salvador, on el músic va voler vi.

Museu de la pesca de Palamós

3,0 30 x
Palamós i el Mar són dos conceptes inseparables. Abans que el turisme envaís el poble, els seus habitants han viscut del mar i per al mar. En aquest capítol ens ho explica en Miquel fill de pescadors i actual dir.

Museu dels maquis

3,0 40 x
Al terme municipal de Castellnou de Bages en una de les zones que va ser escenari i testimoni de la lluita dels maquis, trobem el museu que els han dedicat. Eren uns homes que no van voler deixar de lluitar despr.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.