De museus

De museus a la carta

2012

Museu de les trementinaires

3,0 43 x
Museu de les trementinaires de De museus es transmitido por La2 el domingo diciembre 16, 2012 a 13:12 horas.

Museu de carros i eines del camp

3,0 77 x
Reunir i exposar aquesta col·lecció ha fet possible la tasca de recuperar eines i carros del camp. Fins i tot ha calgut construir espais nous per encabir tot el fons del museu, ja que els particulars van començar.

Ecomuseu Castelló d'Empúries

3,0 72 x
Ecomuseu Castelló d'Empúries de De museus es transmitido por La2 el domingo diciembre 2, 2012 a 13:12 horas.

Museu de la sal Josep Arnau

3,0 127 x
Cardona es troba en mig d'una vall salina. La sal ha estat pel seus habitats un signe d'identitat i per suposat un gran motor econòmic. No és d'estranyar, dons, que hi trobem el Museu de la Sal. Es tracta d'una c.

Museu del Cinema

3,0 59 x
La vida de Tomàs Mallol ha estat sempre lligada a la del cinema des que era petit, quan va quedar embadalit veien les imatges que es projectaven en un cinema ambulant. A partir dels anys seixanta començà a adquir.

Vila Museu Pau Casals

3,0 64 x
Pau Casals, ambaixador de la Pau i de la cultura catalana al món, va néixer al Vendrell . En aquesta població podem recórrer la ruta Pau Casals. El museu és a la vil·la de Sant Salvador, on el músic va voler vi.

Museu de la pesca de Palamós

3,0 32 x
Palamós i el Mar són dos conceptes inseparables. Abans que el turisme envaís el poble, els seus habitants han viscut del mar i per al mar. En aquest capítol ens ho explica en Miquel fill de pescadors i actual dir.

Museu dels maquis

3,0 56 x
Al terme municipal de Castellnou de Bages en una de les zones que va ser escenari i testimoni de la lluita dels maquis, trobem el museu que els han dedicat. Eren uns homes que no van voler deixar de lluitar despr.
Archivo