De museus

A Catalunya hi ha uns 300 museus sense comptar les coleccions particulars que també es poden visitar. Hi ha museus divertits, curiosos, per gaudir en família, per conèixer el nostre passat, la nostra cultura, p.

Últimos vídeos
Museu de les trementinaires

Museu de les trementinaires

3,0 19 x
Museu de les trementinaires de De museus es transmitido por La2 el domingo diciembre 16, 2012 a 13:12 horas.
Museu de carros i eines del camp

Museu de carros i eines del camp

3,0 40 x
Reunir i exposar aquesta col·lecció ha fet possible la tasca de recuperar eines i carros del camp. Fins i tot ha calgut construir espais nous per encabir tot el fons del museu, ja que els particulars van començar.
Ecomuseu Castelló d'Empúries

Ecomuseu Castelló d'Empúries

3,0 36 x
Ecomuseu Castelló d'Empúries de De museus es transmitido por La2 el domingo diciembre 2, 2012 a 13:12 horas.
Museu de la sal Josep Arnau

Museu de la sal Josep Arnau

3,0 32 x
Cardona es troba en mig d'una vall salina. La sal ha estat pel seus habitats un signe d'identitat i per suposat un gran motor econòmic. No és d'estranyar, dons, que hi trobem el Museu de la Sal. Es tracta d'una c.
Museu del Cinema

Museu del Cinema

3,0 17 x
La vida de Tomàs Mallol ha estat sempre lligada a la del cinema des que era petit, quan va quedar embadalit veien les imatges que es projectaven en un cinema ambulant. A partir dels anys seixanta començà a adquir.
Vídeos anteriores
Tele a la carta.

TeleOnlineDirecto.es ofrece un esquema completo de los programas de televisión tal y como los conoces en tu propia televisión. Zapear de forma simple en tu ordenador. Para todo el que quiera gastar el menor tiempo posible buscando una emisión perdida, una repetición o un programa, y quiera usar su tiempo para verlos.

Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.