Desmarcats

Abril 2021
08:48

Carla Suárez, tennista

3,0 2 x
Hem parlat amb la tennista, Carla Suárez, que, després de superar un càncer, es prepara pels Jocs Olímpics de Tòquio
06:06

Sara Carmona, entrenadora personal

4,0 0 x
Hem parlat amb l'entrenadora personal i youtuber, Sara Carmona, que ens ha presentat el seu nou llibre "Arriba: el reto eres tú"
08:15

Montse Pérez, doctora i atleta

4,0 0 x
Hem parlat amb la Montse Pérez, dermatòloga i atleta, que va començar a fer esport quan tenia seixanta anys. Ara, en té 71, i assegura que intenta córrer una marató una vegada a l'any. Coneixem la seva història i també la seva vessant més solidària.
08:01

Mia Ordeig, entrenador d'hoquei patins

4,0 1 x
Hem parlat amb Mia Ordeig, entrenador d'hoquei patins del Club Patí Voltregà, sobre com ha evolucionat la seva lesió de la mandíbula. Això, sumat al confinament, van propiciar la seva retirada com a jugador. Ara, entrena l'equip femení del CP Voltregà.
Marzo 2021
06:27

Nil Llop, patinador de velocitat

3,0 3 x
Hem parlat amb el patinador de velocitat Nil Llop, que va passar de trencar-se cinc ossos a fer història al patinatge de velocitat espanyol
06:15

Álvaro Sanz, director del documental "La cumbre es el camino

3,0 5 x
Hem parlat amb Álvaro Sanz, director del documental “La cumbre es el camino” i CEO d'Eldorado Agency . El documental narra la primera expedició al camp base de l'Everest de tres nois amb discapacitat intel·lectual: Juan Alejandro Martínez, Jesús Bermúdez, i José Urbano Aparicio.
07:17

Raquel Gonzalez, atleta

3,0 4 x
Hem parlat amb l’atleta Raquel González que el passat diumenge va ratificar la mínima olímpica per als Jocs Olímpics de Tokio.
07:02

Alícia Hernández, atleta màster

3,0 3 x
Alícia Hernández ha visitat el plató del Desmarcats aquest dimarts. La veterana atleta del Club Muntanyenc ha batut el rècord del món màster per a esportiste de més de 60 anys, en la disciplina de triple salt. Sara Gutiérrez i Marc Martín l'entrevisten.
15:54

Laporta avalat

3,0 3 x
A la tertúlia esportiva del Desmarcats hem parlat sobre l’aval de 124 milions d’euros que Joan Laporta ha de presentar aquest dilluns, el pas previ per ser investit President del FC Barcelona. També hem comentat la prèvia del Barça – Osca de la Lliga Santander. Tot plegat amb Anaïs Martí, Jordi Gil i David Figueira.
14:55

El PSG, confiat en poder fitxar Messi

3,0 4 x
Leo Messi encara no ha decidit el seu futur, però el PSG segueix molt confiat en les seves possibilitats, tot i la millora del Barça en els últims partits. Aquest divendres al Desmarcats, el periodista Marcelo Bechler ha explicat aquesta informació en exclusiva. A la tertúlia, presentada pel Marc Martíntambé han participat...
Archivo