El Caçador De Veritats

El Caçador De Veritats a la carta

2020
25:27

La dieta més adequada

3,0 12 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina es pregunta: quina és la guia més adequada per a no perdre’s en la nova revolució del menjar?
24:48

La moda

4,0 12 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina ens planteja tot un dilema: qui és més modern: aquell qui segueix els dictats de la moda o aquell qui els trenca?
29:51

La jubilació

3,0 9 x
AEl caçador de veritats, el presentador Ivan Medina planteja diverses actituds davant del moment crucial de la jubilació.
27:28

L'esport

4,0 12 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre l'esport. Fer esport sembla una obligació si volem gaudir de bona salut, però tot i així, no tothom el practica de la mateixa manera i no tothom busca el mateix objectiu. I doncs, per què fer esport?
29:13

Les mascotes

3,0 16 x
AEl caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre els animals de companyia. Els animals formen part de la nostra vida, però no tots ens relacionem amb ells de la mateixa manera. Entre gossos, gats, conills i lloros intentarem definir l'impacte que tenen en les nostres vides.
29:39

Els fills

4,0 22 x
A El caçador de veritatsel presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre la maternitat i la paternitat. Des de sempre ens han inculcat la idea de formar una família, però avui en dia no tothom veu aquesta idea com un objectiu vital. Els dubtes, les pors i la gran responsabilitat que suposa, fa que moltes persones a...
29:52

La bellesa

3,0 26 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per fet sobre la bellesa.
29:11

La feina

3,0 31 x
AEl caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per inamovibles sobre la feina.
28:17

El telèfon mòbil

4,0 18 x
En aquest capítola El caçador de veritats,el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per inamovibles sobre el telèfon mòbil.
27:19

El matrimoni

3,0 25 x
Aquest és el primercapítol de 'El caçador de veritats', un nou espai presentat pel periodista Ivan Medina. El programa vol sacsejar els caps "quadriculats" que pensen que les coses són d'una manera o només tenen una resposta i desmuntarà aquestes “veritats” que moltes persones donen per inamovibles.
Archivo