El Caçador De Veritats

2020

La dieta més adequada

12 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina es pregunta: quina és la guia més adequada per a no perdre’s en la nova revolució del menjar?

La moda

13 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina ens planteja tot un dilema: qui és més modern: aquell qui segueix els dictats de la moda o aquell qui els trenca?

La jubilació

10 x
AEl caçador de veritats, el presentador Ivan Medina planteja diverses actituds davant del moment crucial de la jubilació.

L'esport

12 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre l'esport. Fer esport sembla una obligació si volem gaudir de bona salut, però tot i així, no tothom el practica de la mateixa manera i no tothom busca el mateix objectiu. I doncs, per què fer esport?

Les mascotes

17 x
AEl caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre els animals de companyia. Els animals formen part de la nostra vida, però no tots ens relacionem amb ells de la mateixa manera. Entre gossos, gats, conills i lloros intentarem definir l'impacte que tenen en les nostres vides.

Els fills

23 x
A El caçador de veritatsel presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre la maternitat i la paternitat. Des de sempre ens han inculcat la idea de formar una família, però avui en dia no tothom veu aquesta idea com un objectiu vital. Els dubtes, les pors i la gran responsabilitat que suposa, fa que moltes persones a...

La bellesa

28 x
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per fet sobre la bellesa.

La feina

32 x
AEl caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per inamovibles sobre la feina.

El telèfon mòbil

19 x
En aquest capítola El caçador de veritats,el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per inamovibles sobre el telèfon mòbil.

El matrimoni

25 x
Aquest és el primercapítol de 'El caçador de veritats', un nou espai presentat pel periodista Ivan Medina. El programa vol sacsejar els caps "quadriculats" que pensen que les coses són d'una manera o només tenen una resposta i desmuntarà aquestes “veritats” que moltes persones donen per inamovibles.
Archivo