En Línia

Octubre 2020
1:09:59

Comerços centenaris, youtube i sucre

3,0 1 x
Visitem establiments centenaris per saber com estan suportant la pandèmia, ens endinsem en el món de YouTube per conèixer més bé aquesta plataforma digital i parlem dels problemes que pot causar menjar un excés de sucre. Tot això, a En Línia.
1:10:02

Eleccions als EUA, tecnologia lliure i motxilles

4,0 3 x
Què passarà a les eleccions dels EUA? Repetirà Trump o el rellevarà Biden? En parlem amb el politòleg Xavier Torrens. També ens preguntem si la tecnologia ens fa més lliures o més esclaus i, finalment, aprenem a col·locar-nos i a fer un bon ús de les motxilles.
1:10:01

Urbanites a la muntanya, meteorits i pa

4,0 3 x
Quins problemes causa la massificació de la muntanya? Què són els meteorits i quin risc hi ha que ens en caigui un a sobre? I el pa, quin és el millor? De tot això en parlem a l'En Línia.
1:10:08

Canvi horari, nostàlgia i ciberseguretat

4,0 6 x
En preguntem per què som nostàlgics i, també, si és necessari seguir fent el canvi horari o no. Una il·lustradora ens deixa retratats durant el programa i un especialista en ciberseguretat ens explica els perills i com protegir-nos dels espies digitals. Tot això, En Línia.
1:10:01

Gasos intestinals, l'impacte d'internet i community managers

4,0 4 x
Parlem amb Xevi Verdaguer per conèixer d'on provenen i què provoquen els gasos de la part alta de l'intestí. També aprofundim sobre l'impacte ambiental d'internet i en les tasques dels community manager.
1:10:00

Eixample mundial, la retirada de l'esportista i programació

4,0 4 x
A En Línia, ens posem al dia del rànquing mundial de millors barris del món d'aquest 2020 amb l'Eixample Esquerra com a líder en solitari. També ens posem en línia amb la programació i la robòtica, una professió que sens dubte serà un dels oficis de futur; i parlem amb esportistes que han estat a l'elit i que ens expliquen...
1:10:00

Disseny sostenible, dietes, afonia i començar de zero

4,0 2 x
Ens endinsem en el procés de disseny dels productes, on es produeix el 70% de l'impacte ambiental d'aquests. També coneixem noves dietes i persones que han decidit fer un gir radical a la seva vida i començar de zero. Finalment, descobrim com ens podem cuidar la veu, amb i sense mascareta posada. Tot això, en línia!
1:14:59

Repensar l'habitatge, desconnectar del mòbill i reciclatge

3,0 3 x
Com es replanteja l'habitatge per culpa del teletreball? Com es pot desconnectar del telèfon mòbil? Com s'introdueix la intel·ligència artificial a l'escola? I reciclar, ho fem prou bé? Tot això, a l'En Línia.
1:14:57

La no carn, els business angels i les orques del mediterrani

4,0 2 x
Descobrim què és la nova no carn, altrament dita carn vegetal; connectem amb autònoms valents que s'han arriscat després del confinament, coneixem per què les orques s'estan acostant al Mediterrani i quina culpa en té el canvi climàtic i, finalment, repassem la filmografia de pel·lícules i sèries on un animal n'ha estat el...
1:14:53

Amor de pandèmia, canvi d'armari, sèries i il·lus

4,0 4 x
En aquesta nova entrega de l'En Línia us apropem les relacions d'avui en dia, marcades per la pandèmia. També ens preguntem per què les sèries són tan addictives, descobrim com tenir la casa en ordre i fer un canvi d'armari i, finalment, quedem ben retratats per l'il·lustrador Oriol Malet.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.