En Línia

Enero 2021
20:43

La incertesa davant els Jocs Olímpics

3,0 2 x
Els Jocs Olímpics del Japó, posposats l’any passat per la pandèmia, se celebraran al juliol malgrat la nova onada de la Covid-19 al país nipó. Parlem amb diversos esportistes que s’estaven preparant per competir l’any passat, que ara entrenen per fer-ho aquest any però que, realment no saben si ho podran fer.
17:17

15 anys de l'aprovació de la Llei Antitabac

3,0 4 x
La Llei Antitabac vaentrar en vigor al gener del 2006 i es va ampliar cinc anys després per prohibir fumar a tots els espais públics tancats. Com estem 15 anys després? Ara es fuma més o menys? En parlem ambJosep Maria Ramon, Cap de la Unitat de Tractament del Tabaquisme de l’Hospital de Bellvitge, i Silvia Mondón,metgessa...
17:13

Els costos i els beneficis de l'alimentació ecològica

4,0 3 x
El 60% dels catalans consumim productes ecològics. Son xifres del Baròmetre de Consum d’Aliments Ecològics de la Generalitat que coincideixen amb la inauguració, a Mercabarna, del mercat a l’engròs més gran d’Europa d’alimentació ecològica. Sabem quins beneficis tenen aquests aliments? I el més important, com podem saber s...
15:05

Hàbits saludables per compensar els excessos de Nadal

4,0 4 x
Com podem adoptar hàbits saludables que ens ajudin a compensar els excessos de Nadal? Avui ens ha visitat la dietista Marta Vergés per a explicar-nos com posar en ordre la nostra alimentació i ensenyar-nos a preparar un brou depuratiu. A més, l'entrenadorJordi Pallarès ens ha explicat alguns exercicis físics que podem posa...
Diciembre 2020
1:14:44

Digerir els àpats de Nadal, loteria, doblatges i

3,0 5 x
Com podem digerir millor els àpats de Nadal? Com es viurà laloteria d'enguany amb pandèmia? I elsdoblatges, com els ha afectat la Covid? Tot això i les millors sèries de l'any, a En Línia.
1:15:01

Vacunes, panettones, ensenyament digital i ciberxantatge

4,0 6 x
Resolem tots els dubtes al voltant de les noves vacunes contra la Covid, descobrim i tastem els millors panettones de l'estat (que són catalans!), fem un balanç del primer trimestre de les escoles i fem prevenció contra el ciberxantatge.
1:09:28

Meteoròlegs, caganers, haters i elements químics

4,0 8 x
Parlem demeteorologia amb meteoròlegs de renom, descobrim les novetats de la fira de caganers, ens preguntem per què hi ha 'haters' a les xarxesi us expliquem secrets ben amagats dels elements químics de la taula periòdica.
1:15:03

Avions en pandèmia, peixos contaminats i menjar de cullera

3,0 5 x
Com és volar en temps de pandèmia? Com ha arribat el mercuri al fons marí? Per què menjar peix i marisc pot ser un perill? Com es cuina un bon plat de cullera? Us ho expliquem tot a En Línia.
1:14:46

Restaurants reoberts, mascotes i consultori tech

4,0 6 x
Ens preguntem com estan vivint la reobertura els restaurants i hi posem respostes amb cuiners d'estrella. També esbrinem com cal alimentar les nostres mascotes, us expliquem la història de reinvenció de dos actors de La Cubana i fem un consultori sobre tecnologia domèstica amb el Toni Noguera.
1:14:59

Mobilitat, imatge, música matemàtica i voluntaria

3,0 7 x
Parlem amb Juli Gendrau (trànsit) per saber l'última hora del dispositiu de mobilitat pel pont que comença, aprofundim sobre la pressió estètica que patim, descobrim els vincles entre la música i les matemàtiques i, finalment, coneixem noves paraules que han vingut per quedar-se.
Archivo