Entre vinyes

Episodios

D.O. Cava

3,0 34 x
La Denominació d'Origen Cava és la més particular de les DO a Catalunya. D'entrada, tot i que el 90 per cent de la producció d'aquest producte surt de les comarques catalanes, la DO compta també amb territori a d'altres comunitats autònomes.

D.O. Empordà

3,0 32 x
El vi i l'Empordà estan lligats per la terra i pel mar a través de la Història. És imposible iniciar un viatge entre les vinyes d'aquesta denominació d'origen sense partir de les actuals runes d'Empúries on els grecs el van portar per primera vegada.

D.O. Terra Alta

4,0 44 x
En el capítol d'avui coneixerem la Denominació d'Origen Terra Alta. La Terra Alta és un immens mar de vinyes. Un paisatge que, com el de les oliveres que també creixen a la comarca, expressa la promesa dels fruits de la terra: el raïm i l'oliva que ...

D.O. Montsant

3,0 32 x
El Montsant és tot un símbol pel Priorat i les comarques tarragonines. L'espectacularitat del seu massís, d'aquesta "muntanya beneïda", presideix uns terrers on el vi és sinònim de vida i d'esforç, de tenacitat i d'il·lusió.

D.O. Costers del Segre

3,0 32 x
La Denominació d'Origen Costers del Segre està dividida en set zubzones: Raimat, Segrià, Pallars, Urgell, Garrigues, Valls del Riucorb i Artesa de Segre. Es tracta de microclimes i geologies diferents, cosa que provoca una gran varietat de vins.
Archivo
Tele a la carta.

TeleOnlineDirecto.es ofrece un esquema completo de los programas de televisión tal y como los conoces en tu propia televisión. Zapear de forma simple en tu ordenador. Para todo el que quiera gastar el menor tiempo posible buscando una emisión perdida, una repetición o un programa, y quiera usar su tiempo para verlos.

Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.