Especials en català

Ultimo episodio
1:18:58
Especials en català

Tres dones afganeses de diferents contextos socials s'enfronten al repte més important de les seves vides: han de resoldre els seus problemes per si mateixes.

¿No quieres perderte nada de Especials en català?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

2024
1:38:10
Marie Curie va dedicar la seva vida a la investigació científica. Els seus descobriments en el camp de la radioactivitat van canviar el món.
Episodios 2023
1:32:45
La pel·lícula 'Dogman' narra la història de l'amo d'una perruqueria canina de Roma es deixa influenciar per un delinqüent local i es complica la vida...
1:36:52
La història de Lara, una jove transgènere que vol ser una ballarina professional. Durant el procés de transició, es forma en una prestigiosa acadèmia.
1:53:19
Marianne és una pintora que ha de fer el retrat matrimonial d'Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i que no vol posar.
2:00:11
La relació entre una parella d'artistes és posada a prova quan a ella li descobreixen que té una malaltia que amenaça amb robar-li la vida.
1:39:03
Una jove iraniana divorciada ha aconseguit que el pare del seu fill li doni la custòdia a condició que ella no torni a casar-se de nou.
1:57:37
Annie és una reeixida advocada que té dues filles i el seu marit Peter. L'aparició d'un fill d'una relació prèvia de Peter, trastorna la seva vida.
Theo acaba de néixer i la seva mare biològica el dona en adopció. Alice, de 41 anys, porta gairebé deu anys lluitant per ser mare.
1:28:21
Basada en fets reals. Dos joves jueus eslovacs escapen d'Auschwitz en 1944. Han elaborat un informe detallat del genocidi per denunciar-lo.
Lluís, un jove oficial republicà, coneix a una vídua de la qual s'enamora i que aconsegueix engalipar-ho per a convertir-la en la senyora de la comarca.
'El mal no existeix' narra històries de la vida quotidiana a l'Iran on la pena de mort no només afecta els condemnats sinó també la vida dels altres.
Una editora descobreix una novel·la magistral escrita per Henri Pick, un cuiner mort dos anys abans. Segons la seva vídua, Pick mai va llegir un llibre
Franz és un jove de 17 anys que arriba a Viena per a treballar en un estanc. En aquest mateix lloc coneix a un client molt especial: Sigmund Freud.
Episodios 2022
París, 1897. En plena Belle Époque, un jove dramaturg aconsegueix triomfar quan li presenten al millor actor del moment i escriu una obra a la seva mesura.
1:36:01
Nisha, una noia de 16 anys, viu a Noruega una doble vida. A casa és la perfecta filla pakistanesa, però quan surt amb els seus amics canvia.
1:48:42
Una dona desapareix. Després d'una tempesta de neu, el seu cotxe és descobert en una carretera en direcció a un poble remot.
1:56:20
Un noi humil s'enamora d'una jove de classe alta. Decideix estudiar i convertir-se en escriptor per a ser acceptat per la seva família.
1:41:03
John Petersen viu amb la seva parella i la seva filla adoptiva a Califòrnia. El seu pare Willis s'uneix amb ells. Ja tots junts, col·lideixen dos mons diferents.
1:48:40
Claire exerceix de llevadora. Preocupada pel tancament imminent de la secció de maternitat on treballa, la seva vida patirà un cop encara més gran.
Archivo