Gent de paraula

Cristina Puig és una periodista de llarga experiència al món de la televisió i una persona a qui agrada la conversa. Gent de paraula, el nom del programa, defineix a la perfecció la mena de personatges que ella .

Últimos vídeos
Piru Cantarell:"...formar parte de ella es un gran honor, que te den el martillo es que te están dando toda la confianza ..." 00:50

Piru Cantarell:"...formar parte de ella es un gran honor, que te den el martillo es que te están dando toda la confianza ..."

3,0 92 x
Piru Cantarell és la directora de la Fundació FERO, una fundació privada fundada per l'oncòleg Josep Baselga que té com a objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer.
Elisenda Roca - "El teatre és necessari, no és cap luxe ..." 00:59

Elisenda Roca - "El teatre és necessari, no és cap luxe ..."

3,0 42 x
Elisenda Roca és periodista, dirigeix obres teatrals i escriu llibres, a la televisió va conduir un dels concursos mítics, 'Cifras y Letras' de TVE, que la va fer molt popular. Ha dirigit diversos muntatges teatrals, el més recent i que ha aconseguit gran èxit és "T'estimo, ets perfecte, ...
Joan Ramon Laporte 29:46

Joan Ramon Laporte

3,0 63 x
El cap de FarmacologIa de la Vall d’Hebron i director de l'Institut Català del Medicament, Joan Ramón Laporte ens explica que les malalties provocades pels efectes dels medicaments són la tercera causa de mort, als països desenvolpats, per darrere dels infarts i del cáncer.
Joan Ramon Laporte, cap de FarmacologIa de la Vall d'Hebron i director de l'Institut Català del Medicament - Avanç

Joan Ramon Laporte, cap de FarmacologIa de la Vall d'Hebron i director de l'Institut Català del Medicament - Avanç

4,0 79 x
"hi ha hagut una deriva general de la pràctica de la medicina en tot el primer món , una medicina basada cada vegada més en la tècnica, en les análisis clíniques, el diagnòstic per la imatge etc i en canvi s’ha apartat de la persona"
Teresa Gimpera - 27/07/2014

Teresa Gimpera - 27/07/2014

3,0 50 x
Teresa Gimpera - 27/07/2014 de Gent de paraula es transmitido por La2 el domingo julio 27, 2014 a 12:07 horas.
Vídeos anteriores
Tele a la carta.

TeleOnlineDirecto.es ofrece un esquema completo de los programas de televisión tal y como los conoces en tu propia televisión. Zapear de forma simple en tu ordenador. Para todo el que quiera gastar el menor tiempo posible buscando una emisión perdida, una repetición o un programa, y quiera usar su tiempo para verlos.

Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.