Inspira

Inspira a la carta

Noviembre 2016

OAB, Noem, Onionlab i Ricardo Bofill Taller de Arquitectura

3,0 41 x
OAB, Noem, Onionlab i Ricardo Bofill Taller de Arquitectura de Inspira es transmitido por La2 el viernes noviembre 25, 2016 a 19:11 horas.

Casa X, Archikubik, Isern i CC El Roure i Biblioteca la Ginesta

4,0 30 x
La Casa en forma de X dissenyada per l'estudi Cadaval&Solà-Morales, va suposar un repte de disseny i adaptació al terreny molt gran.

Urna Bios, Auditori del Convent de Sant Francesc, H Arquitectes i RCR

3,0 31 x
En Gerard i en Roger Moliné han dissenyat una solució intel·ligent, sostenible i ecològica per abordar una fase inevitable de la vida, la Urna Bios.

Oscar Tusquets, Víctor Rahola, bosch.capdeferro i Carme Pinós

4,0 40 x
L'Oscar Tusquets és arquitecte per formació, dissenyador per adaptació, pintor per vocació i escriptor. Està fent a Barcelona una exposició anomenada “Gran Benidorm”, una oda a aquesta ciutat i al model de ciutat de grans gratacels.
Octubre 2016

Benedetta Tagliabue, Museu del Disseny, Toni Gironès i Xevi Bayona

3,0 24 x
L'arquitecta milanesa Benedetta Tagliabue, va fundar amb l'Enric Miralles, l'estudi EMBT, un dels estudis d'arquitectura més importants del nostre país. Rere les seves esquenes carreguen obres tan importants com la remodelació del Mercat de Santa Caterina, el Parlament d'Escòcia o el Parc de Diagonal Mar.Veurem com es va c...

Scob, Josep Ferrando Arquitectes, Ressò i Valldaura Labs

3,0 31 x
En Sergi i l'Oscar de l'estudi Scob Arquitectura i Paisatge ens expliquen com van dissenyar els skateparks que podem trobar a Barcelona. Les experiències prèvies i posteriors a aquestes obres, així com la construcció d'una plaça a Irun, les retraten a través d'una eina que estan explorant: el documental.
Archivo