Músics

Músics a la carta

2020

Judith Nedermann

4,0 13 x
JudithNeddermann, el present d´una família que ha viscut la passió per la música des d’antic.

Tòfol Martínez

4,0 9 x
Tòfol Martinez va néixer a Sabadell, en una família sense vincles directes amb la música. Però als set anys, en arribar un piano a casa seva, l'aprèn a tocar. Comença els estudis de guitarra clàssica pocs anys més tard, descobrint el blues de la mà de Stevie Ray Vaughan. I comença a estudiar amb la idea de poder viure de l...

Outer Space

4,0 17 x
Autèntics paisatges sonors són els que proposen els barcelonins Outer Space. El seu nom ja és ben suggeridor: 'Outer Space: Espai Exterior'. I és que les seves atmosferes sonores han estat qualificades de mantres còsmics. Una experiència que transmeten els músics de la banda a través dels seus instruments.

Dácil

4,0 18 x
Dácil, com “fàcil”, però amb D de “difícil” ens visita a 'Músics' per presentar-nos “Mamma Shark”, un disc fàcil i difícil alhora, on combina disco, jazz i indie en una barreja sorprenent.

Stinusvidal

3,0 12 x
Dos reconeguts músics de l’escena nacional s’han unit per crear un projecte tan ambiciós com deliciós, "Stinusvidal". Són el llegendari i emblemàtic guitarrista Jaime Stinus i el legendari vocalista Xavi Vidal.

Flamingo Tours

3,0 21 x
El primer programa de Músics s'estrena amb el grup liderat per Myriam Swanson: Flamingo Tours, una banda de rock arrelada a la tradició més salvatge de la música popular i que transpira aromes diversos i profunds.
Episodios 2019

Toni Beiro

4,0 13 x
Un bon dia, tocant una cançó en una prova de so, l'Antonio Orozco el va escoltar i en va quedar tant fascinat que se'l va endur de gira, de teloner, ell sol amb la seva guitarra. Molta de la gent que ja l'ha vist en directe afirmen "quedar immediatament seduïts".
Episodios 2017

Holy Bouncer - 26/05/2017

3,0 33 x
Holy Bouncer, un grup lliure que, per sobre de tot i tothom, canta el que desitja, desfet de complexos i amb una idea més que clara: la música els ha de divertir, però sobretot els ha de deixar viure com volen.

Animal - 19-05-2017

4,0 33 x
Animal és un grup de set feres liderades per Gerard Aledo Muñoz… un músic de vocació tardia, seduït abans pels encants d’una pilota o el dibuix, que no per una guitarra.

Blaumut

4,0 33 x
"Músics" dedica el seu programa al grup Blaumut. Tocan quatre cançons: Equilibri, El primer arbre del bosc, Vint-i-un botons, Houston.
Archivo