Download onze app
Plaats TeleOnlineDirecto.es op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TeleOnlineDirecto.es op het startscherm van je smartphone.

Noms propis

2017
24:34

Jaume Balagueró

4,0 9 x
Aquesta setmana a 'Noms propis', la directora i presentadora del programa Montse Busquets parla amb el cineasta Jaume Balagueró.
24:16

Lex Rovira

3,0 9 x
Aquesta setmana a 'Noms propis', la directora i presentadora del programa Montse Busquets parla amb l'economista, emprenedor i consultor Álex Rovira.
24:57

Pare Manel

4,0 22 x
Aquesta setmana "Noms propis" emet tres programes especials dedicats al premi Català de l'Any. Montse Busquets parla dimecres amb Oriol Mitjà, dijous amb el Pare Manel i divendres amb Francisco Ibáñez, els tres finalistes al premi.
24:55

Toni Nadal

4,0 30 x
Toni Nadal de Noms propis es transmitido por La2 el martes mayo 2, 2017 a 19:05 horas.
25:03

Sergi Belbel

3,0 13 x
Aquesta setmana a "Noms propis", Montse Busquets parla amb Sergi Belbel, autor i director teatral, qui va estar director del Teatre Nacional de Catalunya.
24:42

Nandu Jubany

3,0 18 x
"La cuina és un llibre que escrius i que ha de tenir la teva personalitat", explica Nandu Jubany que, amb 22 anys, es va posar al capdavant dels tres restaurants familiars. A l'actualitat, dirigeix, gestiona i assessora una desena d'establiments a Catalunya, Andorra, Formentera i Singapur. Va rebre la seva primera estrella...
24:30

Eduard Estivill

4,0 20 x
Eduard Estivill explica a "Noms Propis" que dormir "és l'activitat més important a la vida perquè ens prepara per a ella". Pediatra, neurofisiòleg i especialista en medicina del son, el Doctor Estivill va posar en marxa la primera Clínica del Son l'any 1989. Des d'aleshores al centre hi han arribat més de 37000 primeres vi...
25:13

Leo Margets

4,0 15 x
Aquesta setmana a "Noms propis", Montse Busquets parla amb Leo Margets, professional del pòquer i autora del llibre "Juega bien tus cartas.
24:10

Xesco Espar

4,0 12 x
Aquesta setmana a "Noms propis", Montse Busquets parla amb Xesco Espar, professional del coaching.
24:29

Pau Donés

4,0 14 x
"A partir de l'1 de gener començaré vacances definitives", aquesta és la data que el cantant Pau Donés dóna a "Noms Propis" en una entrevista, pocs dies després de saber que havia recaigut de salut. Cantant del grup Jarabe de Palo, al 1996 i amb la cançó La Flaca van aconseguir l'èxit mundial. Des d'aleshores, han estat 11...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.