Programa Inesperat

2017
53:07

Especial Nadal

4,0 12 x
Arriben les festes i El “Programa inesperat” organitza el seu sopar de Nadal. Sergi Mas entra al plató però no troba ningú. L’Anna, el Toni, la Judit i la Gina van arribant i repassen els millors moments del PI del 2017. Preparats per la festa?
54:27

Monica Pérez i Jordi Rios

4,0 16 x
Jordi Rios i Mónica Pérez porten uns quants anys fent-nos riure amb les seves imitacions i els seus personatges a la televisió i al teatre.El seu darrer espectacle es diu “McGuffin” i barreja la investigació d’uns crims amb l’humor, tot dirigit per Carlos Latre.Visiten el “Programa inesperat” per repassar amb Sergi Mas la ...
08:21

Mónica Pérez i Jordi Rios ens presenten l'obra Mc Guffin

3,0 17 x
Mónica Pérez i Jordi Rios uneixen l’humor i el thriller en l’obra de teatre Mc Guffin, un clar homenatge a Alfred Hitchcock
07:23

Entrevista a Carlos Chamarro

3,0 15 x
Ens acompanya al "Programa Inesperat" l'actor Carles Chamarro, conegut pels seus papers a televisió, com ara a “Camera café” o a “La Peluquería”.
05:17

El Toni fa un test als germans Torres

4,0 11 x
El Toni fa un test als germans Torres de Programa Inesperat es transmitido por La2 el viernes octubre 27, 2017 a 20:10 horas.
08:15

La Judit i l'Anna, les dones-orquestra

3,0 11 x
La Judit i l’Anna no es volen quedar enrera i munten la seva particular Big Band per intentar convèncer el Bruno Oro que hi participi.
13:06

Eva Hache i Andrew Tarbet

4,0 13 x
L’obra de teatre “Los vecinos de arriba” es representa a Barcelona després de voltar per tota Espanya amb els teatres plens.
46:54

Lucrecia

3,0 27 x
Aquesta setmana la cantant, actriu i presentadora del Canal Clan de TVE Lucrecia és la convidada de l'espai d'humor 'Programa Inesperat', que presenta Sergi Mas.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.