Programa Inesperat

Programa Inesperat a la carta

2017

Especial Nadal

4,0 18 x
Arriben les festes i El “Programa inesperat” organitza el seu sopar de Nadal. Sergi Mas entra al plató però no troba ningú. L’Anna, el Toni, la Judit i la Gina van arribant i repassen els millors moments del PI del 2017. Preparats per la festa?

Monica Pérez i Jordi Rios

4,0 21 x
Jordi Rios i Mónica Pérez porten uns quants anys fent-nos riure amb les seves imitacions i els seus personatges a la televisió i al teatre.El seu darrer espectacle es diu “McGuffin” i barreja la investigació d’uns crims amb l’humor, tot dirigit per Carlos Latre.Visiten el “Programa inesperat” per repassar amb Sergi Mas la ...

Mónica Pérez i Jordi Rios ens presenten l'obra Mc Guffin

3,0 25 x
Mónica Pérez i Jordi Rios uneixen l’humor i el thriller en l’obra de teatre Mc Guffin, un clar homenatge a Alfred Hitchcock

Entrevista a Carlos Chamarro

3,0 16 x
Ens acompanya al "Programa Inesperat" l'actor Carles Chamarro, conegut pels seus papers a televisió, com ara a “Camera café” o a “La Peluquería”.

El Toni fa un test als germans Torres

4,0 16 x
El Toni fa un test als germans Torres de Programa Inesperat es transmitido por La2 el viernes octubre 27, 2017 a 20:10 horas.

La Judit i l'Anna, les dones-orquestra

3,0 12 x
La Judit i l’Anna no es volen quedar enrera i munten la seva particular Big Band per intentar convèncer el Bruno Oro que hi participi.

Eva Hache i Andrew Tarbet

4,0 20 x
L’obra de teatre “Los vecinos de arriba” es representa a Barcelona després de voltar per tota Espanya amb els teatres plens.

Lucrecia

3,0 32 x
Aquesta setmana la cantant, actriu i presentadora del Canal Clan de TVE Lucrecia és la convidada de l'espai d'humor 'Programa Inesperat', que presenta Sergi Mas.
Archivo