Secundaris

Secundaris a la carta

Septiembre 2020
23:56

El dia a dia de l'agent literària Sandra Bruna

4,0 15 x
La Sandra Bruna és l'agent literària del guanyador del Premi Nadal 2018 Alejandro Palomas, entre molts altres escriptors. El programa visita l'agència literària per conèixer com és el dia a dia i com se seleccionen nous autors per representar.
27:39

Chrys Hobbs i Natalia Jerez

4,0 33 x
Les representants d'actors i actrius Chrys Hobbs i Natalia Jerez,a 'Secundaris'. El capítol mostra el dia a dia en la seva feina i la relació amb els actors i les actrius, com per exemple l'actor Roger Pera.
Agosto 2020
23:08

Òscar Dorta, actor d'escenes de risc

3,0 22 x
L'Òscar Dorta és un dels actors d'escenes de risc més prestigiosos del nostre panorama audiovisual. Entre moltes altres produccions, va ser l'encarregat de doblar les escenes de l'Imanol Arias a la pel·lícula "Anacleto".
25:40

Mireia Martín i Núria Soteras

3,0 12 x
L'assessora d'imatge Mireia Martín i l'estilista Núria Soteras, a 'Secundaris'. El capítol mostra com és una sessió de fotos amb la dissenyadora Guillermina Baeza.
28:49

Àlex Solà, motxiller del pilot Adam Raga

3,0 8 x
L'Àlex Solà és el motxiller i mecànic de confiança del pilot Adam Raga, sis vegades campió del món de trial. La seva principal missió és descarregar l'Adam de tot allò que no sigui pilotar i concentrar-se en el recorregut.
24:18

Mònica Solana

4,0 20 x
TVE Catalunya estrena el programa 'Secundaris', que se centra en les persones que treballen amb els famosos. El primer capítol el protagonitza Mònica Solana, fisioterapeuta d'esportistes d'elit.
23:15

Greta Schindler, marxant d'art

3,0 12 x
Greta Schindler dirigeix la galeria d'art on line Artig Gallery. És l'encarregada de descobrir-nos com funciona avui dia el món de l'art. Lluís Llongueras ens obre les portes del seu taller d'art i coneixerem el dia a dia d'artistes com Esther Navarro, Mireia Ruiz i Martina Matencio. També visitem la inauguració de l'expos...
Archivo