Secundaris

Septiembre 2020

El dia a dia de l'agent literària Sandra Bruna

16 x
La Sandra Bruna és l'agent literària del guanyador del Premi Nadal 2018 Alejandro Palomas, entre molts altres escriptors. El programa visita l'agència literària per conèixer com és el dia a dia i com se seleccionen nous autors per representar.

Chrys Hobbs i Natalia Jerez

49 x
Les representants d'actors i actrius Chrys Hobbs i Natalia Jerez,a 'Secundaris'. El capítol mostra el dia a dia en la seva feina i la relació amb els actors i les actrius, com per exemple l'actor Roger Pera.
Agosto 2020

Òscar Dorta, actor d'escenes de risc

22 x
L'Òscar Dorta és un dels actors d'escenes de risc més prestigiosos del nostre panorama audiovisual. Entre moltes altres produccions, va ser l'encarregat de doblar les escenes de l'Imanol Arias a la pel·lícula "Anacleto".

Mireia Martín i Núria Soteras

12 x
L'assessora d'imatge Mireia Martín i l'estilista Núria Soteras, a 'Secundaris'. El capítol mostra com és una sessió de fotos amb la dissenyadora Guillermina Baeza.

Àlex Solà, motxiller del pilot Adam Raga

8 x
L'Àlex Solà és el motxiller i mecànic de confiança del pilot Adam Raga, sis vegades campió del món de trial. La seva principal missió és descarregar l'Adam de tot allò que no sigui pilotar i concentrar-se en el recorregut.

Mònica Solana

25 x
TVE Catalunya estrena el programa 'Secundaris', que se centra en les persones que treballen amb els famosos. El primer capítol el protagonitza Mònica Solana, fisioterapeuta d'esportistes d'elit.

Greta Schindler, marxant d'art

12 x
Greta Schindler dirigeix la galeria d'art on line Artig Gallery. És l'encarregada de descobrir-nos com funciona avui dia el món de l'art. Lluís Llongueras ens obre les portes del seu taller d'art i coneixerem el dia a dia d'artistes com Esther Navarro, Mireia Ruiz i Martina Matencio. També visitem la inauguració de l'expos...
Archivo