Vespre 24

2017
33:58

31/10/17

3,0 4 x
Puigdemont accepta les eleccions convocades per Rajoy....És una de les poques qüestions que han quedat resoltes desprès de la compareixença... que ha deixat certa confusió. Per exemple, Puigdemont assegura que no ha demanat asil però no ha aclarit si pensa tornar a Catalunya quan la justicia el citi...i la citació ja té data. La maquinaria judicial prem l'accelerador. L'audiencia nacional  ha citat per dijous i divendres a  Puigdemont i 13 exconsellers que hauran de declarar per rebelió.
35:46

25/10/17

4,0 6 x
Carles Puigdemont rebutja comparèixer al Senat per respondre a l'aplicació de l'article 155.  La decisió arriba després d'hores frenètiques de reunions amb consellers, partits i entitats independentistes.  Un cop Puigdemont ha confirmat els seus plans, la presidenta del Parlament ha convocat un ple monogràfic sobre la resposta al 155 que arrencarà demà a les 4 de la tarda... L'amença de la DUI torna a estar molt present.
35:56

17/10/2017

3,0 2 x
La Generalitat titlla l'empresonament dels líders de l'ANC i d'OMNIUM de vergonya democràtica, però de moment això no els fa canviar els plans...Dijous reiteraran al Govern una proposta de diàleg...i si no té resposta amenacen amb la declaració unilateral d'independencia... L'ordre de presó per Sánchez i Cuixart no ha provocat encara un canvi de guió en l'escenari de temps mort que s'han donat el Govern i la Generalitat abans d'actuar... però ha tornat a traslladar el conflicte al carrer...avui...
34:58

19/09/2017

4,0 6 x
Un centener de persones han intentat impedir,  amb una sentada, l'entrada del secretari judicial a l'empresa UNIPOST, de missatgeria, on la Guardia Civil hi ha entrat en relació a l'1 d'octubre.Els agents sospiten que hi podria haver material electoral, en conctret  targetes censals. El jutge ha autoritzat l'obertura d'un sobre, que s'ha de fer en seu judicial, per comprovar-ho. Si es confirma, aquesta podria ser la troballa més important, fins ara, contra el referendum perquè a diferenència de...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.