Som Documentals

Ultimo episodio
Som Documentals

Monfragüe és la concentració mundial més gran de voltor negre i àguila imperial ibèrica, dues espècies tan úniques com amenaçades.

¿No quieres perderte nada de Som Documentals?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

Abril 2024
Sembla un peluix innocent, però l'os rentador amaga un tarannà de supervivent inigualable, capaç de qualsevol cosa per alimentar-se i defensar-se.
Són els insectes més bonics. Els seus colors i el vol elegant atrauen a tothom. Hi ha prop de 4.000 tipus de papallones, moltes en perill d'extinció.
Sierra Morena és una serralada on les temperatures a l'estiu superen els 30º C. Aleshores, la vida es torna especialment complicada.
El lleopard és una bèstia poderosa i magnífica, un depredador formidable i discret. Tot i això, és l'animal més solitari de la sabana.
Els joves diables de Tasmània tenen les dents més afilades, les mandíbules més fortes i fan els crits més sorollosos de tots els marsupials.
La calor augmenta el creixement d'algues, atraient milers d'herbívors famolencs. És l'escenari d'una guerra de peixos contra peixos.
La tortuga marina és un dels animals més antics de la Terra, han existit des de fa més de 100 milions d'anys. Però ara, estan en perill d'extinció.
Els dimonis de Tasmània d'Austràlia són petites criatures extraordinàries i els marsupials carnívors més grans del món en perill d'extinció.
El clima d'estiu expulsa els nutrients de les profunditats oceàniques, on es troben amb el sol d'Aràbia, causant una explosió de vida.
El pop, el calamar i la sípia són els mestres marins del camuflatge, una de les estratègies de supervivència més intel·ligents del regne animal.
Les costes d'Oman són grans desconegudes, però no per als depredadors marins, que saben que aquí podran caçar les seves preses favorites.
Gaudeix d'unes imatges autèntiques i úniques del desert més majestuós i salvatge d'Europa. Un escenari de nombroses aventures on viu l'isard.
El mar Bàltic és salvatge i sorprenent. Descobriu la badia del golf de Bòtnia, al sud de Lapònia, la regió més desconeguda d'aquest oceà.
Entre Polònia i Eslovàquia hi ha un desert pràcticament únic i molt antic, més semblant al nord del Canadà que a Europa: les muntanyes Tatra.
El mar Bàltic és l'oceà més jove del món. Format per milers d'illes, està situat entre Estònia, Suècia i el mar de l'arxipèlag finlandès.
El combat amb cos a cos i les baralles no són exclusius dels humans, molts animals fan servir aquests estils de lluita amb efectes mortals.
El mar Bàltic és l'oceà més jove del món. Format per milers d'illes, està situat entre Estònia, Suècia i el mar de l'arxipèlag finlandès.
Les dents i les urpes, quan es manegen amb precisió, són els millors instruments per a la caça, la defensa i el combat entre animals.
Marzo 2024
La primavera és l'època en què boscos, camps, prats i jardins, es desperten del seu somni hivernal i gris. El món torna a agafar color, força i màgia.
Archivo