Calidoscopi

Septiembre 2020
25:12

Univers

4,0 0 x
En aquest programa convertim el Calidoscopien un potentíssim telescopi que ens permet veure molt més enllà del sistema solar. Al capítol observarem i admirarem l’UNIVERS d’una manera divertida i diferent. Prepareu-vos per descobrir cançons, anècdotes i curiositats relacionades amb les galàxies, les estrelles, els planetes,...
25:32

Els vestits

4,0 1 x
Aquest capítol de Calidoscopi está dedicat al món de la moda.Els vestits, des dels prehistòrics i fins els que encara no s'han inventat, són els protagonistes del programa aquesta setmana. El 'Calidoscopi' s'endinsa en el més profund arxiu de RTVE per recuperar moments televisius relacionats amb la moda femenina i la mascu...
27:02

07/07/2017 de julio 2017

4,0 4 x
Sabíeu que les primeres monedes tenien forma de mongeta? Aquesta i moltes més curiositats a aquest CALIDOSCOPI que dediquem als diners. La pesseta i l’euro ocupen un lloc destacat al programa però també fem un cop d’ull a d’altres objectes desitjats com l’or i les joies. L’arxiu de TVE és ple de cançons i esquetxos dedicat...
Agosto 2020
24:28

Aliments i gastronomía

3,0 5 x
'Calidoscopi' recupera imatges del procés d'elaboració del menjar, de "L'alimentació". El director i presentador Raül Díaz us desitja que el 'Calidoscopi' d’aquest dimecres us aprofiti, perquè està dedicat al menjar.
23:58

L'amor

4,0 1 x
El director i presentador Raül Díaz us presenta un seguit d'imatges i situacions on l'amor omple el seu particular 'Calidoscopi'. El 'Calidoscopi' d’aquesta setmana és tot amor. L’amor maternal, el paternal, el fraternal i sobretot el romàntic. Tot plegat amb molta música i un xic d’humor.
23:49

Esports

3,0 6 x
Esports amb i sense pilota, de motor, d’aigua, de neu. Una ullada diferent als esports de masses però també als minoritaris.
27:20

Cançons de l'estiu

3,0 3 x
Les cançons de l’estiu seran les protagonistes del 'Calidoscopi' d'avui i es que dediquem el programa a aquesta calorosa època de l’any en que els afortunats fan vacances. Els turistes ja fa dècades que venen i han omplert l’arxiu d’imatges divertides i inoblidables que els humoristes de la casa no han deixat escapar. Reco...
Abril 2020
25:10

L'escola

4,0 3 x
En aquest capítol el 'Calidoscopi' va al col·legi. Històries i cançons sobre les assignatures, els exàmens, la disciplina o el material escolar que segur que us porten un munt records de la infantesa i us arrenquen més d'una rialla.
23:38

Jocs i joguines

3,0 3 x
El director i presentador Raül Díaz us presenta un seguit d'imatges i situacions que recorden jocs i joguines amb el seu particular 'Calidoscopi'. I és que ens passem la vida jugant. Jocs de carrer, jocs de taula, jocs d’atzar o els videojocs. Sense oblidar les músiques i cançons que els acompanyen.
27:07

Animals

4,0 6 x
'Calidoscopi' és un programa per nostàlgics i curiosos, que proposa una estoneta d’entreteniment amb els records televisius. Una capbussada als arxius de TVE a través de cançons, curiositats i humor, tant en català com en castellà. Aquesta setmana el capítol gira entorn dels animals.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.