Calidoscopi

2021
25:38

Els colors

3,0 22 x
Descobrim l'evolució que han experimentat els colors al llarg dels temps, tant pel que fa al seu origen com a la seva composició. L'han estudiat científics, artistes i filòsofs; i és capaç de despertar en nosaltres sensacions i sentiments ben diferents. Blanc i negre, colors primaris i colors complementaris, tots ells són ...
Episodios 2020
25:36

Ciutats

3,0 17 x
RTVE Catalunya estrena un nou capítol de 'Calidoscopi', el programa per a nostàlgics i curiosos. Una capbussada als arxius de TVE a través de cançons, curiositats i humor tant en català com en castellà. Aquest dilluns 'Calidoscopi' emet un capítol sobre les ciutats.
25:04

Vegetals

3,0 12 x
A 'Calidoscopi' volem un món més verd. Per això,dediquem el capítol als vegetals!Què faríem sense les plantes? A més d’aliments també ens ofereixen teixits, cosmètics o productes industrials. Prepareu-vos per descobrir amb un xic d’humor tota mena de curiositats de les flors, dels arbres o de les plantes carnívores. Tot pl...
24:28

Aliments i gastronomía

3,0 13 x
'Calidoscopi' recupera imatges del procés d'elaboració del menjar, de "L'alimentació". El director i presentador Raül Díaz us desitja que el 'Calidoscopi' d’aquest dimecres us aprofiti, perquè està dedicat al menjar.
23:49

Esports

3,0 10 x
Esports amb i sense pilota, de motor, d’aigua, de neu. Una ullada diferent als esports de masses però també als minoritaris.
25:12

Univers

4,0 6 x
En aquest programa convertim el Calidoscopien un potentíssim telescopi que ens permet veure molt més enllà del sistema solar. Al capítol observarem i admirarem l’UNIVERS d’una manera divertida i diferent. Prepareu-vos per descobrir cançons, anècdotes i curiositats relacionades amb les galàxies, les estrelles, els planetes,...
25:10

L'escola

4,0 5 x
En aquest capítol el 'Calidoscopi' va al col·legi. Històries i cançons sobre les assignatures, els exàmens, la disciplina o el material escolar que segur que us porten un munt records de la infantesa i us arrenquen més d'una rialla.
23:38

Jocs i joguines

3,0 19 x
El director i presentador Raül Díaz us presenta un seguit d'imatges i situacions que recorden jocs i joguines amb el seu particular 'Calidoscopi'. I és que ens passem la vida jugant. Jocs de carrer, jocs de taula, jocs d’atzar o els videojocs. Sense oblidar les músiques i cançons que els acompanyen.
25:32

Els vestits

4,0 4 x
Aquest capítol de Calidoscopi está dedicat al món de la moda.Els vestits, des dels prehistòrics i fins els que encara no s'han inventat, són els protagonistes del programa aquesta setmana. El 'Calidoscopi' s'endinsa en el més profund arxiu de RTVE per recuperar moments televisius relacionats amb la moda femenina i la mascu...
23:58

L'amor

4,0 13 x
El director i presentador Raül Díaz us presenta un seguit d'imatges i situacions on l'amor omple el seu particular 'Calidoscopi'. El 'Calidoscopi' d’aquesta setmana és tot amor. L’amor maternal, el paternal, el fraternal i sobretot el romàntic. Tot plegat amb molta música i un xic d’humor.
Archivo