Cinema En Català

Ultimo episodio
Cinema En Català

Després de descobrir que la seva estimada matriarca pateix un càncer de pulmó terminal, la família decideix que ella no ho sàpiga, i convoquen una reunió familiar.

¿No quieres perderte nada de Cinema En Català?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

Abril 2024
Romane Bohringer i Philippe Rebbot, es posen davant i darrere de les cambres per a presentar un divertit i àcid retrat de la seva peculiar separació.
Marzo 2024
Només fa un any que surten junts quan Vir i Lluís descobreixen que esperen un fill. Durant 9 mesos, seguirem l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina.
Diciembre 2023
1961. Bob Zellner es troba en el seu últim any d'universitat i s'està documentant per a escriure un treball de recerca sobre les relacions racials.
Quatre històries sobre els temes crucials de la força moral i la pena de mort que pregunten fins a quin punt la llibertat pot expressar-se sota un règim.
Noviembre 2023
Charly és l'editora cap d'una revista. Quan mor el seu pare, ella hereta el negoci familiar: una carnisseria, que no és exactament la seva passió.
Alí, un nen de 12 anys, i els seus amics, treballen per a sobreviure i ajudar a les seves famílies fins que es matriculen a l'Escola del Sol.
Octubre 2023
Yusuke Kafuku, actor i director de teatre, coneix a Misaki, una jove reservada que li han assignat com a xòfer. Amb els trajectes la sinceritat creix.
Ricky i la seva família han estat lluitant contra els deutes des de la crisi financera de l'any 2008. Afortunadament es presenta una nova oportunitat.
Septiembre 2023
Una jove immigrant musulmana que somia amb ser advocada es matricula en Dret, però el primer dia de classe té un enfrontament amb un polèmic professor.
Deu anys de consum d'opioides han deixat destrossada la vida de la jove Molly. Una nova medicina podria donar-li ales per a començar de nou si es manté neta
Agosto 2023
1:45:48
Bryon, un jove criat per supremacistes blancs, decideix abandonar el cercle d'odi i violència en què es troba immers quan coneix Julie
1:20:14
Nyles i Sarah es troben casualment en un casament a Palm Springs. Les coses es compliquen a mesura que no poden fugir del lloc ni de si mateixos
1:38:31
David és un jove de 20 anys de París que es guanya la vida amb petites feines. La seva única família són la seva germana, la neboda Amanda, de 7 anys.
Un presentador de notícies, un comediant, una actriu i un jugador de futbol, ¿¿viatgen a l'Àfrica per conviure amb la tribu dels Malaues.
Lyudmila és membre del partit comunista local i una gran defensora dels ideals del règim
Julio 2023
Just quan Adam comença a tenir èxit en la seva vida laboral i sentimental, un accident li deixa tetraplègic.
1:16:31
En un poble de Kosovo, les famílies lluiten per a arribar a final de mes, ansioses per rebre notícies dels familiars desapareguts en la guerra.
1:25:56
A la Irlanda dels anys 80, els millors amics Eddie i Amber, fingeixen ser parella per a allunyar els rumors sobre la seva orientació sexual.
Archivo