El debat de La 1

2018
1:28:26

Xavier García Albiol

4,0 5 x
El president del Partit Popular Català  i portaveu del grup parlamentari del PPC al Parlament parla amb Quim Barnola sobre l'actualitat política. A la tertúlia hi participen Carles Fernández, Rafa López, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Gemma Ubasart i Elisenda Paluzie.
Episodios 2017
1:23:05

Oriol Junqueras - 06/04/17

4,0 9 x
Aquesta setmana Quim Barnola ha entrevistat al Vicepresident i conseller d'Economia de la Generalitat, Oriol Junqueras. Han tractat l'actualitat política, els pressupostos de la Generalitat i la suspensió per part del Tribunal Constitucional dels articles referents al referéndum. També s'ha analitzat creixement de l'economia catalana i el futur dels sectors productius a Catalunya.
Episodios 2016
1:30:38

Enric Millo

3,0 20 x
El nou delegat del govern espanyola Catalunya, Enric Millo, és entrevistat al debat de La 1 pel su presentador Quim Barnola

Albiol - Avanç

3,0 18 x
Xavier García Albiol, a 'El Debat de La 1'. Al programa participaran Toni Aira, Joan López Alegre, Andreu Mayayo, Esther Vivas, Nacho Martín Blanco i Toni Bolaño. Dijous 10 de novembre a partir de les 00:00h a La 1.

Les eleccions presidencials als Estats Units

3,0 22 x
A  menys d'una setmana per les eleccions presidencials als Estats Units, Donald Trump retalla distàncies amb Hillary Clinton. Aconseguirà Trump ser el proper president? Com ha arribat fins aquí? Qui farà decantar la balança? Quim Barnola analitza tot plegat amb alguns dels màxims experts en política nord-americana i connectarà amb el corresponsal de RTVE a Washington, Carlos Franganillo.
45:40

Entrevista al president de la Generalitat, Carles Puigdemont

4,0 25 x
Entrevista al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, realitzada pels periodistes Quim Barnola, Marc Sala, Lluís Falgàs, Oriol Nolis i Sandra Morales als estudis de TVE a Sant Cugat del Vallès.
1:08:49

La qüestió de confiança al President de la Generalitat Carles Puigdemont

3,0 15 x
Aquesta setmana 'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, conversa sobre  la qüestió de confiança al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb la presidenta del Grup Parlamentari de la CUP, Mireia Boya. El programa també analitza la situació interna del PSOE a més de repassar l'actualitat política catalana i espanyola.
1:03:17

Eldebatdela1 22sep

3,0 17 x
Eldebatdela1 22sep de El debat de La 1 es transmitido por La1 el jueves septiembre 22, 2016 a 23:09 horas.

Les propostes dels candidats catalans per el 26J

3,0 18 x
El candidats catalans a les eleccions del 26-J presentaran les seves propostes, a "El Debat de La 1". Participaran Josep Vendrell d'En Comú Podem, Joan Tardà d'ERC, José Zarazgoza del PSC, Carles Campuzano de CDC, Toni Roldán de C's i Dolors Montserrat del PPC. Dijous, 16 de juny, a partir de les 23:30h a La 1.
29:21

Entrevista a Alícia Sánchez-Camacho

3,0 8 x
La candidata número 3 del PPC per Barcelona, Alicia Sánchez Camacho, ha assegurat que "el Govern està sense rumb i en un procés independentista que enganya tothom", per això, l'ha titllat de "govern presoner, no té un rumb fixe i no respon a les necessitats dels catalans". En aquest sentit, Camacho ha demanat una rectificació perquè  "no es pot enganyar el propi soci de govern com és la CUP".  Segons Camacho: "S'ha creat una gran hispanofòbia i això no és bo", i ha recordat que "el referèndum é...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.