El debat de La 1

2019
1:34:03

Manuel Cruz, president del Senat

3,0 1 x
A El Debat de La 1Quim Barnola entrevista el president del Senat, Manuel Cruz, per parlar de l'actualitat política a Espanya i Catalunya. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Toni Aira, Astrid Barrio, Anna Simó, Milagros Pérez Oliva, Toni Bolaño i Xavier Finaper repassar l'entrevista i fe...
1:21:50

L'anàlisi de la Diada Nacional de Catalunya

4,0 1 x
El programa dirigit i presentat per Quim Barnola, 'El Debat de La 1', comença nova temporada amb un repàs de la jornada de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Jordi Martí, de Barcelona en Comú

4,0 5 x
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista Jordi Martí, tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcelona, membre de l'equip negociador de Barcelona en Comú i exgerent municipal. Barnola li demanarà pel pacte amb el PSC i per les negociacions en la formació del govern municipal.

El diplomàtic Juan Antonio March

4,0 9 x
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista el diplomàtic Juan Antonio March, autor del llibre 'Poder y futuro. Veinte líderes mundiales y el mañana'. March ha estat ambaixador d'Espanya a Rússia i als països de l'Àsia Central, Uzbekistan, Turkmenistan, Armènia i Bielorússia, ambaixador de les Nacions Unides a Ginebra i la ...

El mapa polític després de les eleccions del 26-M

3,0 7 x
'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, analitza el resultat de les eleccions del 26 de maig. Farà la valoració del mapa polític després de les eleccions i els possibles pactes i aliances que es poden fer.

L'inici de la campanya electoral del 26-M

3,0 6 x
El Debat de La 1, dirigit i presentat per Quim Barnola, emet un programa especial per l'inici de la campanya electoral de les eleccions del 26 de maig. Repassa l'inici de la campanya electoral a les eleccions municipals i europees amb connexions en directe a les diferents seus dels partits polítics. Per fer l'anàlisi parti...

El resultat de les eleccions

4,0 2 x
El Debat de La 1, dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa el resultat de les eleccions amb els analistes habituals del programa.

L'anàlisi de la campanya electoral

4,0 10 x
El Debat de La 1, dirigit i presentat per Quim Barnola, se centra en la valoració de la campanya electoral de les eleccions al Congrés dels Diputats pel 28 d'abril. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Argelia Queralt, Rafa Lópz, Toni Aira, Àlex Sálmon i Enric Mari...
1:28:31

José Zaragoza del PSC

4,0 9 x
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista José Zaragoza, fins ara diputat al Congrés pel PSC i membre de la candidatura a les eleccions generals del PSC.
1:26:33

Aina Vidal, d'En Comú Podem

3,0 12 x
El Debat de La 1 dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política de la setmana amb Aina Vidal,  fins ara diputada al Congrés del Diputats i número dos de la candidatura d'En Comú Podem per Barcelona, i els analistes habituals del programa.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.