El Rondo

2017
07:05

Consulta amb el Dr. Gonçal Lloveras

3,0 4 x
Parlem amb el Dr. Gonçal Lloveras per saber l'abast de la lesió de Samuel Umtiti.
08:05

Les polèmiques arbitrals amb Iturralde González

4,0 6 x
La jornada 11 de Lliga ha estat marcada per les polèmiques arbitrals, sobretot les viscudes en el derbi madrileny. Per tal de resoldre els dubtes sobre possibles penals i tergetes ensenyades, hem parlat amb l'exàrbitre Iturralde Gonzàlez.
05:43

Rondo Confidencial amb Núria Casas

3,0 5 x
Núria Casas porta el sobre de color verd del Rondo Confidencial. La notícia està relacionada amb l'opinió del vestidor blaugrana davant la possible arribada de Coutinho.
08:41

Albert Lesán parla amb J. M. Gay de Liébana

3,0 5 x
Albert Lesán amb Josep Maria Gay de Liébana analitzen, entre moltes altres qüestions, què passaria a la Lliga, sense Barça, Espanyol i Girona.
06:08

Missatge de Coutinho a un directiu blaugrana

4,0 7 x
Un dels noms més destacats del passat estiu va ser Coutinho. Aquesta setmana, l'Albert Lesán, ha revelat els contactes entre el brasiler i un directiu blaugrana.
06:19

Rondo Express

4,0 5 x
L'Albert Lesán, planteja el Rondo Express als nostres tertulians. Unes qüestions directes i amb un clar objectiu, la resposta ràpida.
05:30

El Rono-Rondo Confidencial amb Àngel Pérez

3,0 5 x
Aquesta setmana el sobre de color verd, del Rondo Confidencial, el portava l'Àngel Pérez. El periodista de Mundo Deportivo ens va parlar de l'actual situació de Deulofeu al Barça.
20:19

Entrevista a Agustí Benedito, impulsor de la moció de censura contra J. M. Bartomeu

4,0 9 x
Finalitzant el termini de recollida de signatures per dur a terme la moció de censura contra J. M. Bartomeu, entrevistem a Agustí Benedito per fer-ne un balanç.
05:15

Entrevista a Francesc Aguilar

3,0 6 x
Entrevista a Francesc Aguilar de El Rondo es transmitido por La2 el jueves septiembre 14, 2017 a 11:09 horas.
05:15

Parla amb el periodista del Mundo Deportivo, Francesc Aguilar

3,0 5 x
El periodista Francesc Aguilar ens ha parlat i analitzat l'actualitat blaugrana.Un panorama marcat pel frustat fitxatge de Verratti, les darreres negociacions amb el Liverpool per Countinho. l'actual moció de censura, la sorprenent fugida de Neymar al PSG i la situació sobre l'esperada renovació de Leo Messi. Per cert, a més, el periodista del Mundo Deportivo ens dóna una bomba sobre una oferta al "10" del Barça.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.