Especials TVE Catalunya

2021
1:00:52

Catalunya decideix': anàlisi resultats de les eleccions

3,0 2 x
RTVE Catalunya analitza els resultats del 14-F en un programa especial conduït per Marta Sugrañes. L'espai compta amb els comentaris de Jordi Cabré, Astrid Barrio, Anna Simó, Jordi Mercader, Inma Lucas i Paola Lo Cascio.
2:11:44

Els nou candidats s'enfronten en el debat de RTVE

3,0 4 x
Els nou principals candidats de les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunyahan protagonitzat un “intens” debat a RTVE. Ha estat el primer televisat de la campanya, només tres dies després del tret de sortida cap al 14-F iha servit per marcar posicions, sobretot de cara als possibles pactes postelectorals. El presi...
25:47

Odissees volcàniques: El fill de foc

4,0 3 x
El vulcanòleg Tom Pfeiffer, fundador de Vulcano Discovery, arriba fins a Indonèsia per observar de prop el Krakatoa, un dels volcans més mortífers del món, meca dels amants dels volcans. Després, en Java, observa l'erupció del Brom i com la seva cendra ha sepultat un poble sencer.Contingut disponible fins al 22 de gener de...
25:37

Odissees volcàniques: Creuant el Danakil

3,0 5 x
El vulcanòleg Tom Pfeiffer, fundador de Vulcano Discovery, és guia turístic per amants dels volcans. Avui els guia en una aventura única, perillosa i visualment espectacular en el lloc més inhòspit de la planeta: la depressió de l'Danakil a Etiòpia, on passen una nit al costat de l'Erta Ale.
45:57

La vall indòmita: La llacuna dels hipopòtams

3,0 6 x
Lluny del riu Luangwa, destaca la llacuna Kasikizi, que alberga una petita comunitat de vida silvestre, incloent dos vells hipopòtams mascles que es rebolquen en les seves profunditats aquàtiques, un cocodril i centenars d'ocells, és una petita comunitat animal amb un flux constant de visitants .
Episodios 2020
44:00

Fèlids i cànids: rivals acèrrims

3,0 9 x
En aquest documental d'història natural, la competència per la supervivència es desenvolupa en les planes del sud d'Àfrica. Aquí en les prades: els lleons mengen guepards; els xacals mengen cadells de lleó; les hienes menjaran qualsevol cosa. I, no obstant això, un depredador els supera a tots...
40:17

Nakani Kanté

4,0 10 x
RTVE Catalunya recupera una actuació de l'edició 2020 del Mercat de Música Viva de Vic.
48:40

Biebzra, l'Amazones europeu

3,0 12 x
Protegit pel parc nacional més gran de Polònia, el riu Biebrza i les seves llacunes són un dels refugis naturals més importants d'Europa, conegut com l'"Amazònia europea". Mamífers, aus, amfibis, insectes i peixos es mostren d'una manera mai abans vista a la vall de Biebrza.
51:01

Reis desapareguts II - El llegat dels lleons del desert

4,0 14 x
A 2012, una lleona va parir a cinc cadells mascles en el desert de Namib. El Dr. Philip Stander acompanya i observa a aquests "Cinc mosqueters". Els joves lleons van ser criats per la seva mare, fins als quatre anys. Ara busquen el seu propi regne, i el veurem a través de Tullamore, un dels Cinc.
49:11

El retorn de les mones aranya

4,0 7 x
Una mona aranya anomenada Infinity va ser robada de bosc quan era bebè. Ara és el moment de tornar a la vida salvatge. Després de 7 anys de rehabilitació, està a punt per tornar a la natura. Però aquesta vegada ella no està sola. S'uneix a un grup de micos orfes i el seu nadó acabat de néixer.
Archivo