Especials TVE Catalunya

2020
51:51

Territori Grizzly

3,0 2 x
Els óssos bruns tenen una vida secreta que no és fàcilment visible per al visitant o observador casual. Aquest documental revela alguns dels comportaments més sorprenents d'aquests grans óssos, registrats durant un període de deu anys al Parc Nacional de Yellowstone (EE. UU.).
15:42

'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19'

4,0 9 x
TVE Catalunya estrena aquesta setmana 'Bellvitge, un hospital transformat per la Covid-19', un documental que mostra de quina manera s'ha transformat aquest centre mèdic per a poder atendre els malalts durant la crisi sanitària del coronavirus.
25:40

Pau Donés: complir els somnis

3,0 9 x
Pau Donés: complir els somnis de Especials TVE Catalunya es transmitido por La2 el miércoles junio 10, 2020 a 18:06 horas.
56:03

Las sinsombrero

4,0 7 x
TVE Catalunya emet aquest dilluns un documental dedicat a la vida de les dones que van formar part de la Generació del 27. 13 escriptores i artistes protagonistes d'una època, els noms de les quals va caure en l'oblit.
24:56

'El Consolat' al barri de Vallcarca

4,0 9 x
En el programa d'aquesta setmana anem fins a Vallcarca, una casa on no viu ningú observa silenciosa els moviments de tots aquells que creuen el viaducte. Està a punt d'esdevenir un equipament públic pel veïnat, i des de fora costa fer-se una idea de les històries que van tenir lloc al seu interior. Històries de dues vides,...
29:41

Especial TVE Catalunya - La Gauche Divine

3,0 4 x
A finals dels seixanta, Barcelona era una ciutat cosmopolita comparada amb d'altres, més lluny del poder central de Madrid i més a prop d'Europa. Alguns intel·lectuals la sentien com un oasi. Les novetats en la música, el cinema i les editorials d’avantguarda entraven a Espanya a través de la frontera de Catalunya.
58:35

Remedios Varo

4,0 7 x
Remedios Varo és un documental que mostra una anàlisi basat en la vida i obra d’aquesta pintora surrealista, recolzat en testimonis personals d’alguns que van compartir amb ella molts moments. Remedios Varo va ser una de les primeres dones que van estudiar a la Real Academia de Bellas Artes de Sant Fernando, de Madrid. Una...
57:20

'La nena dels cabells blancs'

4,0 6 x
TVE Catalunya emet aquest dilluns un documental dedicat a l'escriptora Ana María Matute. ′La nena dels cabells blancs′ repassa en imatges la vida i l’obra de l’Ana María Matute, una de les escriptores més cèlebres de la literatura espanyola, que va ser membre de la Real Academia Española i Premi Cervantes 2010. Amics, pers...
46:32

Especial TVE Catalunya - Carlos Barral, el temps de les paraules

3,0 1 x
Un recorregut per la personalitat i l'obra del poeta i editorCarlos Barral Agesta(Barcelona 1928-1989) amb els testimonis deMario Vargas Llosa,Joan Marsé, Xavi Ayén, Xavier Sabater,entre altres. És un documental coprouït per TVE amb la col·laboració de TVC.
51:12

Cinema Mon Amour

3,0 6 x
Colpida pel tancament d'un cinema, una jove directora decideix investigar si les sales de Barcelona tenen els dies comptats. Durant els set anys de gravació de 'Cinema Mon Amour', entrarà en el món tancat de l'exhibició catalana, assistirà a la transformació d'aquest art i negoci i viurà experiències irrepetibles a les ent...
Archivo