Especials TVE Catalunya

2017
58:48

Una manera de fer. President Tarradellas

4,0 11 x
TVE Catalunya emet un especial sobre el retorn de Tarradellas a Catalunya com a president de la Generalitat ara fa 40 anys. El documental reconstrueix la "manera de fer" del president i mostra la seva faceta humana i política gràcies al testimoni de persones properes a Tarradellas. A continuació hi haurà un debat amb Lluís Foix, Albert Arbós, Ricard Fernández Déu i Ramon Espasa.
55:39

Fills del 92

3,0 13 x
'Fills del 92' commemora el 25 aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, a través de la mirada de tres joves que van néixer aquell any i que descobriran com els Jocs van canviar la imatge de la seva ciutat. Durant una hora el documental repassarà les transformacions urbanístiques i socials i recollirà el testimoni d'alguns dels artífex dels canvis. També anirà a la recerca de les noves icones de la ciutat com ara la Torre Agbar i recuperarà les antigues, com la Sagrada F...
28:12

Miguel Milá, diseñador industrial e interiorista

3,0 11 x
El documental Miguel Milá, diseñador industrial e interiorista vol donar a conèixer la figura d’aquest creador i la seva obra, d’una manera planera i senzilla com el propi protagonista.
40:58

Especial TVE Catalunya - Anna Lizarán

3,0 10 x
El proper 11 de gener de 2017 es compleix el quart aniversari de l’Anna Lizaran, una de les grans actrius catalanes. Aquest documental és una aproximació a la figura d’aquesta gran figura de la interpretació quatre anys després de la seva mort, a través dels testimonis de companys de professió com Emma Vilarasau, Sergi Belbel o Lluís Pascual, com també persones del seu entorn familiar com el periodista esportiu Josep Lluís Merlos.
Episodios 2016
59:54

Radiografia de Ràdio 4

4,0 15 x
“Radiografia de Ràdio 4” ens acosta veus, noms i imatges d’alguns dels professionals que l’han feta possible, en representació de tots els seus companys, en el passat i el present. També deixa constància de la seva lluita per mantenir-se viva.

Especial TVE Catalunya - El balcó de les Arts

3,0 12 x
Documental que mostra el projecte solidari que va crear la Fundació Setba, ara fa 6 anys, consistent en un concurs de pintura per a persones amb discapacitat intel·lectual, que cada vegada té més participants (al voltant de mig miler en les darreres edicions ) i ressò entre aquest sector.
27:51

Especial TVE Catalunya - Zona Franca, franca zona

3,0 9 x
Especial TVE Catalunya - Zona Franca, franca zona de Especials TVE Catalunya es transmitido por La2 el domingo julio 3, 2016 a 12:07 horas.
46:32

Especial TVE Catalunya - Carlos Barral, el temps de les paraules

3,0 20 x
Un recorregut per la personalitat i l'obra del poeta i editor Carlos Barral Agesta (Barcelona 1928-1989) amb els testimonis de Mario Vargas Llosa, Joan Marsé, Xavi Ayén, Xavier Sabater, entre altres. És un documental coprouït per TVE amb la col·laboració de TVC.
59:08

Paco Candel, l'altre català

3,0 29 x
El documental reflecteix la trajectòria vital i artística de l’escriptor que amb dos anys va venir del poble valencià Cases Altes i es va erigir en un novel·lista de temàtica social i un assagista conscienciat per la integració i cohesió social de la immigració interior que van arribar a Catalunya al llarg de les dècades dels 50 i 60. Paco Candel, l’altre català recorre les vivències de l’escriptor amb testimonis d’amics i companys d’escola que el van conèixer personalment, així com intervencio...
25:24

Especial TVE Catalunya - La nit de Reis

3,0 24 x
Després de la retransmissió de la cavalcada dels Reis d’Orient, TVE Catalunya emet a continuació l’especial “Nit de Reis” on es descobrirà la feina màgica que fan els Reis  Mags Melcior, Gaspar i Baltasar  perquè tots els nens tinguin joguines.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.