L'Informatiu

Ultimo episodio
17:31
L'Informatiu

14/01/2024 de enero 2024 de L'Informatiu se agregó el domingo 14 de enero de 2024. L'Informatiu es programa de TV española de La1. Els Serveis Informatius de TVE-Catalunya ofereixen les notícies més importants d'arreu del món: l'actualitat política, econòmica, social, cultural,...

¿No quieres perderte nada de L'Informatiu?

Luego configura una alarma para que podamos mantenerte informado de nuevos episodios por correo electrónico de forma gratuita. ¡Conveniente!

2023
27:00
Setmana negra a les platges catalanes: tres persones han pedut la vida a Salou i ja són vint les víctimes mortals per ofegament durant la temporada de bany
27:14
Segona nit de les festes de la Mercè convulsa. S'han fet 12 detencions per aldarulls a la zona de la plaça Espanya i s'investiga l'apunyalament mortal d'un home
15:59
La Generalitat admet la preocupació pel creixement dels contagis de covid-19, però creu que si acaba havent-hi sisena onada serà menys dura que les anteriors.
27:08
Es reforça la vigilància a les carreteres amb més presència de ciclistes. Els Mossos estableixen patrulles dinàmiques per enxampar els infractors
Episodios 2022
22:51
Es confirma la moderació de la inflació. A Catalunya, se situa al 6,8¿% a l'octubre, sent ara la segona comunitat amb l'índex més baix.
23:11
La reforma del codi penal elimina el delicte de sedició que preveia penes de fins a 15 anys de presó i inhabilitació pels càrrecs públics.
22:44
Catalunya és la segona comunitat on més ha baixat l'atur. Ho fa de més de 6.300 persones, i es trenca així la dinàmica de 3 mesos a l'alça.
22:56
El turisme pel pont de Tots Sants recupera la normalitat amb les cases rurals com a l'elecció preferida dels catalans. Arriba la Castanyada i el ja popular Halloween.
27:19
Retrets entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya pel possible suport dels republicans als pressupostos de l'Estat. El PSC es reivindica
23:05
El projecte del gasoducte MidCat es queda com a simple esbós per ser substituït per un nou corredor d'energia verda, en principi menys contaminant que l'anterior.
23:04
S'aparca definitivament el projecte del Midcat. Se substituirà per un corredor d'Energia Verda que unirà Barcelona i Marsella.
23:03
El conseller d'Interior destitueix el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra. Neymar s'enfronta a fins a cinc anys de presó i 150 milions de multa pel seu fitxatge pel Barça.
23:09
L'escalada de la inflació es modera, tot i que els preus continuen alts. Els pressupostos de la Generalitat continuen en l'aire.
23:04
Pere Aragonès enceta una nova etapa en un Govern en solitari. Després del tsunami amb els socis, recupera certa normalitat.
22:13
Setmana decisiva pel futur del Govern de la Generalitat. La coalició penja d'un fil cada cop més prim.
22:02
La coalició de govern afronta les hores més baixes després de la destitució del vicepresident Puigneró per part del president Aragonès. Totes les opcions són possibles i totes marcaran el futur del Govern de la Generalitat
26:36
S'avaluen els danys causats per les pluges torrencials d'aquest divendres a Tarragona. No s'han hagut de lamentar danys personals
23:13
La picabaralla política per la política fiscal autonòmica s'enreda amb la crida de Moreno Bonilla perquè els empresaris catalans s'instal·lin a Andalusia.
27:22
La pandèmia ha disparat els intents de suïcidi. L'any passat a Catalunya n'hi va haver més de 6.500, i els darrers tres anys pràcticament s'han duplicat
Archivo