La Metro

Octubre 2020
20:41

Roba feta restes aliments i Famílies Acollida

3,0 3 x
A “La Metro” expliquem com l'economia circular es pot aplicar als residus alimentàris, arribant a fer abrics amb la pela de les taronges, i veiem com la sostenibilitat en la moda és un valor de futur. També parlem d’un projecte que busca famílies d’acollida per a joves immigrants.
11:29

Control abocaments al mar i Mobilitat RMB

3,0 2 x
A La Metro us ensenyem un sistema dissenyatper una empresa de Sabadell per evitar que els residus s'aboquin al mar i veiem com funciona un túnel desinfectant ideat a Viladecans per combatre el coronavirus. Recollim diferents propostes per millorar la mobilitat transversal a la Regió Metropolitana de Barcelona
15:40

Pagès youtuber i control de mosquits

4,0 5 x
A "La Metro" parlem amb un pagès youtuber a qui han prohibit tenir gallines i cabres a la masia familiar de Collserola. Expliquem com es fa el control de la població de mosquits en parcs públics i presentem una nova APP per rastrejar-los. I acabem valorant, amb el seu director, la 46 edició del festival FIlmets de Badalona.
15:22

El Zoo de Barcelona será un centre de conservació

3,0 5 x
'La Metro'visita elZoo de Barcelonaque s'està transformant per convertir-se en un centre de conservació d'animals com, per exemple, el dracde Komodo que està en perill d'extinció. A més, s'apropa a la figura del badaloníManuel Moreno Mauricioa través del periodista i escriptorEnric Julianaque explica quin papel va tenir a ...
15:07

Equipament informàtic pels infants del Raval

3,0 4 x
'La Metro' descobreixel projecte delCasal dels Infants del barri del Raval a Barcelona que dota d'equipament informàtic a nens i nenes en situació de risc social. El programa també viatja a Cerdanyola del Vallès per veure una construcció ecològica i destacar la importància d'aïllar tèrmicament elshabitatges per reduir la d...
13:29

El darrer pastor del Parc Natural Collserola

4,0 3 x
'La Metro' parla amb el darrer pastor del Parc Natural Collserola, José Montó. També viatja al Baix Llobregat per comprovar com ha pujat el nivell d'aigua dels aqüífers de la zona gràcies a les pluges de l'últim any. A més, dóna a conèixer un nou material fet a partir del reciclatge de pinyols d'olives!
15:25

Més espais verds a Sabadell i les soft skills

3,0 6 x
'La Metro' explica un projecte per crear més espais verds a Sabadell. Tambéparla de les soft skills, habilitats "toves"que les empreses demanen com saber adaptar-se als canvis o treballar en grup. El programa també visita el Teatre Akadèmiade Barcelona per veure com afronta les restricciones per la pandèmia.
15:04

Dones sense llar i l'Institut Guttmann

3,0 5 x
"La Metro" visita una associació que treballa per oferir una llar a les dones que no en tenen. Parlem amb persones que es tracten de les greus seqüeles que els ha deixat la Covid-19, veiem el cas de dues persones de poc més de 40 anys. L'Institut Guttmann és dels pocs llocs que tracten aquestes conseqüències de la malaltia...
14:17

DO Alella i el Festival de Sitges

3,0 3 x
'La Metro' s'apropa a la Denominació d'Origen Alella. També es trasllada a Sitges per veure com funciona el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i parla amb el director Lluís Danés que presenta la pel·lícula 'La vampira del Raval'.
15:42

El festival Blues de Cerdanyola

3,0 4 x
Com s'organitza un festival com elBlues de Cerdanyola?'La Metro'parla amb el saxofonistaLLibert Fortuny. A més, esbrina com sobreviu un petitteatredeBarcelonai coneix elprojecte emprenedorde tres joves deViladecansque han venut el seu producte logístic a grans empreses.
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.