Punts de vista

2021
48:02

Johnny Deep i Maika Makovski

2,5 9 x
Aquesta setmana tenim un convidat d'excepció: Johnny Deep, que ha passat pel BCN FilmFest. Celebrarem Sant Jordi amb l'escriptora Marta Orriols i tindrem les actuacions de Maika Makovski i Alba Mesa
48:08

L'escriptora Milena Busquets i l'actor Miquel Sitjar

3,0 8 x
Tània Sarrias entrevista a l'escriptora Milena Busquets sobre la seva darrera novel·la 'Gemma'. Sarrias també conversa amb l'actor Miquel Sitjar de l'obra 'Un home sol' que protagonitza a la Sala Versus Glòries. Amb qui també parla de la seva trajectòria a la televisió, al cinema i teatre.
49:45

L'actriu Ángela Cremonte i el cantautor David Otero

4,0 8 x
Parlem amb l'actriu Ángela Cremonte de la seva primera novel.la "Todos mienten a la noche" i compem amb l'actuació del cantautos David Otero. A més, el dissenyador Óscar León ens crea una peça de roba en exclusiva i ens colem al backstage del concert d'el Kanka.
49:24

Ruth Lorenzo, Carme Elías i Najat el Hachmi

3,0 3 x
El ‘Punts de vista’ d’aquesta setmana va dedicat a les dones, i per això comptem amb grans convidades que faran companyia a la Tània Sarrias. Comptarem amb veteranes com la Ruth Lorenzo que ens interpreta un versió especial pel programa del seu tema “Crisálida” i també amb la Sofia Coll, una cantant que comença a obrir-se ...
46:51

L'actriu Marta Nieto i els músics Lildami i Paula Domínguez

4,0 11 x
Aquesta setmana a 'Punts de vista' l'actriu Marta Nieto i els músics Lildami i Paula Domínguez. A més, les seccions de cinema i música, els efectes visuals de Minimo Vfx, la Galeria Il·lacions i els Premis Sant Jordi 2021.
Episodios 2020

Miki Núñez, els germans Torres i Stay Homas

4,0 29 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' s'acomiada del 2020 amb el cantant Miki Núñez, els germans Torres i el grup revelació Stay Homas. A més, comptaamb les seccions de música i de perles culturals.
49:56

'Mètode Grönholm', La La Love you i Ana Mena

4,0 22 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' comptarà amb Jordi Galceran i Enric Cambray de 'Mètode Grönholm', l'artista Ana Mena i el grup La La Love you. A més, Paula Hergar parlarà de les ficcions que s'estrenen per Nadal i Núria Moliner explicarà els materials més sostenibles per crear edificis.
51:55

La cantant Vanesa Martín, l'escriptora Eva García Saénz de U

4,0 12 x
Aquesta setmana 'Punts de vista'amb les cantants Vanesa Martín i Jennifer Rojo, l'escriptora Eva García Saénz de Urturi i els protagonistes del film 'La dona il·legal'. A més, les seccions d'arquitectura i de perles culturals i les millors propostes culturals.
50:34

Alba Molina i la nova obra de teatre de Cesc Gay

3,0 12 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' comptarà amb la cantant Alba Molina, el director Cesc Gay i els protagonistes de l'obra '53 diumenges', el grup Ladilla Rusa i la il·lustradora Daniella Martí. A més, les seccions de música i de sèries.
50:09

Carlos del Amor, Bruna Cusí i Ana Locking

3,0 13 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' parlaamb Carlos del Amor, Bruna Cusí i Ana Locking i comptaamb l'actuació en directe de Gemma Humet i les seccions de cinema i de lectura.
Archivo