Punts de vista

'Punts de vista' és la nova finestra cultural de TVE Catalunya. Mitja hora setmanal que ens permetrà conèixer millor els artistes de qualsevol disciplina: què els mou a expressar-se i com veuen el seu propi món i.

Últimos vídeos
Nueva York sona amb les mans del pianista Lang Lang 04:07

Nueva York sona amb les mans del pianista Lang Lang

4,0 6 x
De música, aquesta setmana en Salva Rich ha entrevistat al pianista d’èxit LANG LANG que ha publicat un nou disc dedicat a la ciutat de Nova York. A “New York Rapsody”, Lang Lang s’allunya de la música clàssica per apropar-se a d’altres estils més actuals, com el jazz o fins i tot el pop ...
Entrevista - Oriol Broggi 08:07

Entrevista - Oriol Broggi

4,0 3 x
A la nova Sala Beckett, situada al Poblenou, hi hem gravat les entradetes del programa, l’entrevista amb el director teatral ORIOL BROGGI i el reportatge dedicat a “La desaparició de Wendy”, l’obra escrita per Josep Maria Benet i Jornet que ha inaugurat la Sala Beckett.
17/11/2016

17/11/2016

3,0 4 x
Ja hem arribat, feliços, al nostre programa número 10. Una desena de “Punts de vista” a vessar de temes culturals de tot tipus i amb entrevistes d’alt prestigi, com les de CHRISTOPHER WALKEN, SÍLVIA PÉREZ CRUZ, ELIZABETH STROUT, ROSANA, KARRA ELEJALDE I DANI ROVIRA, ISABEL COIXET, PABLO C...
10/11/2016

10/11/2016

4,0 6 x
Aquesta setmana, a “Punts de Vista” tenim dos entrevistats d’autèntic luxe, dos dels actors més estimats i populars del cinema espanyol: Karra Elejalde i Dani Rovira. Ens han concedit una entrevista llarga en exclusiva a propòsit de la seva darrera estrena, “100 metros”, una pel•lícula em...
Entrevista a Rosana

Entrevista a Rosana

4,0 9 x
L’entrevista de la setmana és la simpàtica i enèrgica cantautuora de Lanzarote, ROSANA ARBELO, que publica un nou disc, “La memoria de la piel”. Són onze cançons plenes de sentiments pop i molt d’amor, com ara la que dóna títol al primer single, “El cielo que me das” .
Vídeos anteriores
Tele a la carta.

TeleOnlineDirecto.es ofrece un esquema completo de los programas de televisión tal y como los conoces en tu propia televisión. Zapear de forma simple en tu ordenador. Para todo el que quiera gastar el menor tiempo posible buscando una emisión perdida, una repetición o un programa, y quiera usar su tiempo para verlos.

Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.