Punts de vista

2020
05:04

Elvira Lindo

4,0 3 x
L’escriptora i periodista Elvira Lindo ens presenta la seva darrera novel·la, ‘A corazón abierto’, on narra la història dels seus pares i les vicissituds de la Guerra Civil.
26:51

Màxim Huerta i Pastora Soler

4,0 5 x
'Punts de vista a casa' compta amb l'escriptor Màxim Huerta i la cantant Pastora Soler. A més, el curt del cineasta Wim Wenders i les campanyes "Mis libros en tu librería" i "Sense tècnics-tècniques no hi ha espectacle".
06:11

Entrevista Blas Cantó

4,0 7 x
Parlem amb el representant d’Espanya a Eurovisió, Blas Cantó, sobre la seva participació al programa especial d’aquest any 'Europeshine a light’.
07:32

Entrevista Rozalén

3,0 5 x
Rozalén, La cantautora ens parla les seves iniciatives solidàries i de les seves vivències durant el confinament. A més, ens canta el seu nou senzill ‘Este tren’.
27:27

Nathalie Poza i India Martínez

4,0 2 x
'Punts de vista a casa' compta amb l'actriu Nathalie Poza i la cantant India Martínez. A més, la secció de Núria Moliner i les millors propostes de cinema, creativitat i poesia.
24:44

Carlos Bardem, Lucía Gil i Amaia Arrazola

3,0 4 x
'Punts de vista a casa' compta amb l'actor Carlos Bardem, la cantant Lucía Gil i la il·lustradora Amaia Arrazola. A més, la secció de Desriée de Fez i les millors propostes de llibres i sèries.
25:48

Blas Cantó, els Pera, Bea Sarrias, Los Manolos i Miki Núñez

3,0 8 x
Aquesta setmana, el programa 'Punts de vista a casa' compta amb el cantant Blas Cantó, els actors Joan i Roger Pera i la pintora Bea Sarrias. A més, la secció de la Judit Martín i les propostes solidàries de Los Manolos i Miki Núñez.
25:02

L'actriu Aura Garrido, Lucrecia i la il·lustradora Lyona

3,0 5 x
Aquesta setmana, el programa 'Punts de vista a casa' compta amb les artistes Aura Garrido, Lucrecia i Lyona i la companyia IT Dansa. A més, les millors recomanacions de sèries i les propostes #PoesíaEnTuSofá i #HoraDeVèncer.
29:53

Luz Casal i al grup de música Stay Homas

4,0 2 x
Aquesta setmana, el programa 'Punts de vista' estrena el nou format 'Punts de vista a casa'. Davant de la situació excepcional provocada pel Covid-19, el programa cultural de La 2 torna per oferir als telespectadors els millors continguts culturals online, que no són a l'abast de moltes persones que no estan connectades.
49:32

Clara Peya i Mercè Managuerra

4,0 2 x
Aquesta setmana"Punts de vista"compta amb la pianista i compositoraClara Peya, Premi Nacional de Cultura 2019. Presenta el seu darrer disc "Analogia de l'A-Mort", el reflex d'un any ple de vulnerabilitat, dolor i contradiccions.També ve a visitar-nos l'actriu i productoraMercè Managuerraque, actualment, protagonitza a laSa...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.