Punts de vista

Marzo 2017
24:59

16/03/2017

3,0 6 x
Aquesta setmana començem el programa a la Fundació Antoni Tàpies, on hi ha una sorprenent exposició titulada “Diumenge”, formada per milers de postals ordenades per temes que empaperen totes les parets de la Fundació.
09:14

Agustí Villaronga

4,0 8 x
AGUSTÍ  VILLARONGA estrenarà la impactant i magnífica pel•lícula “Incerta glòria” el proper 17 de març i serà sense cap mena de dubte una de les grans produccions que podeu veure enguany. Ja hem tingut la sort de veure-la i pensem, ens agrada més que la popular “Pa negre”, un dels films anteriors del director. Torbadora com “El mar”, un altra film intens de Villaronga, “Incerta glòria” trepitja els indrets del Front d’Aragó durant la guerra del 36 espanyola, però més que una pel•lícula sobre la...
Febrero 2017
25:11

16/02/2017

3,0 5 x
Pepa Plana presenta "Paradís pintat", una història poètica i de denúncia sobre la immigració
Enero 2017
27:58

12/01/2017

4,0 13 x
Encetarem l’any 2017 amb un “Punts de vista” ple de misteri i amb aires de thriller: descobrirem la literatura negre i criminal de DOLORES REDONDO i de l’italià de Florència MARCO VICHI; i també el cinema de suspens amb “Contratiempo”, una pel.lícula dirigida per ORIOL PAULO i protagonitzada per JOSÉ CORONADO i MARIO CASAS. I també, ens endinsarem en els misteris del mar amb la magnífica exposició que hi ha al Museu Marítim de les Drassanes, “Fills de l’oceà”, amb les impactants fotografies pre...
Noviembre 2016
08:07

Entrevista - Oriol Broggi

4,0 15 x
A la nova Sala Beckett, situada al Poblenou, hi hem gravat les entradetes del programa, l’entrevista amb el director teatral ORIOL BROGGI i el reportatge dedicat a “La desaparició de Wendy”, l’obra escrita per Josep Maria Benet i Jornet que ha inaugurat la Sala Beckett.

17/11/2016

3,0 12 x
Ja hem arribat, feliços, al nostre programa número 10. Una desena de “Punts de vista” a vessar de temes culturals de tot tipus i amb entrevistes d’alt prestigi, com les de CHRISTOPHER WALKEN, SÍLVIA PÉREZ CRUZ, ELIZABETH STROUT, ROSANA, KARRA ELEJALDE I DANI ROVIRA, ISABEL COIXET, PABLO CARBONELL i moltes d’altres.

10/11/2016

4,0 16 x
Aquesta setmana, a “Punts de Vista” tenim dos entrevistats d’autèntic luxe, dos dels actors més estimats i populars del cinema espanyol: Karra Elejalde i Dani Rovira. Ens han concedit una entrevista llarga en exclusiva a propòsit de la seva darrera estrena, “100 metros”, una pel•lícula emotiva i distreta al mateix temps, que tracta amb sensibilitat, coratge i sentit de l' humor una malaltia terrible: l’esclerosi múltiple.

Entrevista a Rosana

4,0 21 x
L’entrevista de la setmana és la simpàtica i enèrgica cantautuora de Lanzarote, ROSANA ARBELO, que publica un nou disc, “La memoria de la piel”. Són onze cançons plenes de sentiments pop i molt d’amor, com ara la que dóna títol al primer single, “El cielo que me das” .
Octubre 2016
27:20

27/10/2016

3,0 18 x
Aquesta setmana a “Punts de vista” ens em desplaçat al Garraf, a Sitges, terra de cinema però també de teatre, per entrevistar a Mercè Comes, de la companyia La Cubana, en el magnífic i modernista Museu Cau Ferrat, un espai que va ser estudi i casa del pintor Santiago Rusiñol. L’artista ens ha aportat amb saviesa la cita d’inici del programa: “Deixeu-me viure il·lusionat que pel que dura la vida, és millor enganyar-nos seriosament, i no entrar en controvèrsies”.
26:36

20/10/2016

4,0 14 x
Les singulars i úniques ombres xineses ideades per RAMON CASAS i que es poden veure a l’exposició del MNAC de Montjuïc són l’esplèndid inici del nou “Punts de Vista”, on també comptarem amb una entrevista en exclusiva al dramaturg i director de teatre argentí DANIEL VERONESE, que en els seus inicis de carrera, també va ser titellaire. Veronese ens explica els entrellats de la seva feina i de la recent estrena al Teatre Borràs, la comèdia titulada “Sota teràpia”, que arriba a Barcelona després d...
Archivo
Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.