Punts de vista

Noviembre 2020
51:55

La cantant Vanesa Martín, l'escriptora Eva García Saénz de U

4,0 2 x
Aquesta setmana 'Punts de vista'amb les cantants Vanesa Martín i Jennifer Rojo, l'escriptora Eva García Saénz de Urturi i els protagonistes del film 'La dona il·legal'. A més, les seccions d'arquitectura i de perles culturals i les millors propostes culturals.
50:34

Alba Molina i la nova obra de teatre de Cesc Gay

3,0 4 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' comptarà amb la cantant Alba Molina, el director Cesc Gay i els protagonistes de l'obra '53 diumenges', el grup Ladilla Rusa i la il·lustradora Daniella Martí. A més, les seccions de música i de sèries.
50:09

Carlos del Amor, Bruna Cusí i Ana Locking

3,0 4 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' parlaamb Carlos del Amor, Bruna Cusí i Ana Locking i comptaamb l'actuació en directe de Gemma Humet i les seccions de cinema i de lectura.
49:50

Clara Peya, Marc Parrot i Rozalén

4,0 2 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' se centrarà en el nou disc de Rozalén i els poemaris que han escrit la Clara Peya i el Marc Parrot. També comptarà amb els Kebyart Ensemble, les seccions de perles culturals i de música i les properes estrenes de cinema.
Octubre 2020
49:34

Cesc Gay i el dramaturg Guillem Clua

4,0 3 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' se centrarà en l'espectacle 'Diversitat Flamenca' i la pel·lícula 'Sentimental', conversarà amb el dramaturga Guillem Clua, comptarà amb les seccions de sèries i d'arquitectura i parlarà amb els músics David de María i Daniel Ligorio.
50:04

Ariadna Gil i la Teresa Turiera

3,0 5 x
'Punts de vista' parla del projecte 'Encara hi ha algú al bosc', compta amb els artistes Samuel Aranda, Marina Capdevila i Teddy Cobeña, mostra les novetats del Festival de Sitges, coneix les millors propostes a les seccions d'arquitectura i de sèries i actuarà en directe la cantant Nakany Kanté.'Punts de vista' se centra ...
49:59

Assumpta Serna, Toni Sevilla ,Lolita i Viggo Mortensen

4,0 4 x
Aquesta setmana 'Punts de vista' torna al plató amb un fragment del musical 'La canción de Ipanema'. Tània Sarrias parlaamb dos dels seus protagonistes, Assumpta Serna i Toni Sevilla, i amb una convidada de luxe, Lolita, que aquests dies està de gira al Teatre Goya de Barcelona amb l'obra 'La fuerza del cariño'.
Septiembre 2020
25:24

Macaco i Elvira Lindo

4,0 6 x
'Punts de vista a casa' compta aquest dijous amb el cantant Macaco i l'escriptora i periodista Elvira Lindo. A més, també hi veurem la Fura dels Baus, les sales petites de teatre de Barcelona i un homenatge a Morricone.
24:31

Blanca Suárez i Rosana

3,0 6 x
'Punts de vista a casa' compta amb l'actriu Blanca Suárez i la cantautora Rosana. A més, la secció de sèries, el grup Kodala, l'òpera Carmen i el Brain Film Fest.
Agosto 2020
24:26

Rozalén, Sergi López, Ballet de Barcelona i Mercrominah

4,0 5 x
Dijous 'Punts de vista a casa' comptarà amb la cantant Rozalén i l'actor Sergi López. A més, la secció de Paula Hergar, el Ballet de Barcelona, la il·lustradora Mercrominah, #PoesíaEnTuSofá i les novetats del Primavera Sound.
Archivo