Tinc una idea

'Tinc una idea' és un programa que recull el testimoni de persones emprenedores de Catalunya. Cada setmana un emprenedor o emprenedora ens explica el seu cas i juntament amb altres persones del seu entorn aprofun.

Últimos vídeos
Joves que volen anar a treballar lluny i Verema Solidària - Avanç 00:42

Joves que volen anar a treballar lluny i Verema Solidària - Avanç

4,0 6 x
Joves que volen anar a treballar lluny i Verema Solidària - Avanç de Tinc una idea es transmitido por La2 el miércoles octubre 19, 2016 a 12:10 horas.
17/10/2016 22:49

17/10/2016

4,0 7 x
Sabíeu que hi ha més de dues-centes empreses catalanes instal•lades a la Xina? Al programa coneixerem Albert Fernández que viu a Shangai des de fa 17 anys. Amb ell descobrirem com d'exigent és la cultura empresarial xinesa i què cal tenir en compte per instal•lar-s’hi amb èxit.
Economia oberta - Victor Bottini: El Brexit 08:20

Economia oberta - Victor Bottini: El Brexit

3,0 12 x
Estrenem un nou espai al #Tincunaidea que hem batejat com a "Economia Oberta". De la mà de l’economista Victor Bottini intentarem fer entenedores qüestions de l’actualitat econòmica que repercuteixen directament en les persones i les empreses. Hem començat pel “Brexit”. “Posem dos exemple...
Naulover, moda femenina feta a Catalunya i l'impacte del 'Brexit' per les empreses catalanes - Avanç 00:30

Naulover, moda femenina feta a Catalunya i l'impacte del 'Brexit' per les empreses catalanes - Avanç

3,0 10 x
Avui visitem el municipi de Mediona, on aviat farà 60 anys que es va instal·lar la fàbrica Naulover. Es tracta d’una empresa familiar de moda femenina, amb més de 140 treballadors, i que és una de les poques indústries tèxtils que encara ho fa tot a Catalunya.
Catalina Estrada, il·lustradora 06:29

Catalina Estrada, il·lustradora

3,0 3 x
Coneixem la il·lustradora Catalina Estrada i com ha aconseguit viure de la seva passió i esdevenir un referent internacional
Vídeos anteriores
Tele a la carta.

TeleOnlineDirecto.es ofrece un esquema completo de los programas de televisión tal y como los conoces en tu propia televisión. Zapear de forma simple en tu ordenador. Para todo el que quiera gastar el menor tiempo posible buscando una emisión perdida, una repetición o un programa, y quiera usar su tiempo para verlos.

Las cookies de este sitio se usan para personalizar el contenido y los anuncios, para ofrecer funciones de medios sociales y para analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de medios sociales, de publicidad y de análisis web. Ver detalles.